Mergi direct la conținut »
„M-ar interesa să fac terapie laser pentru varicele de la picioare. M-ar interesa și un cost”. Medicul estetician Adina Alberts răspunde
Ştiri Libertatea > Ştiri > „M-ar interesa să fac terapie laser pentru varicele de la picioare. M-ar interesa și un cost”. Medicul estetician Adina Alberts răspunde

„M-ar interesa să fac terapie laser pentru varicele de la picioare. M-ar interesa și un cost”. Medicul estetician Adina Alberts răspunde

M-ar interesa să fac laser terapie pentru varicele de la picioare. M-ar interesa si un cost! Medicul estetician Adina Alberts răspunde întrebărilor dumneavoastră şi oferă soluţii şi consultaţii gratuite pentru numeroase probleme. Nu trebuie decât să-i scrieţi pe adresa [email protected] şi să urmăriți site-ul nostru pentru răspunsuri.

Varicele membrelor inferioare, deja formate, reprezintă o patologie care este de regulă tratată de medicul specialist de chirurgie generală cu supraspecializare în flebologie (o specialitare care se ocupă strict de tratarea varicelor).

Prin urmare, rezolvarea problemei dumneavoastră se poate obţine într-o astfel de clinică.

Doresc totuşi să detaliez acest subiect din perspectiva prevenţiei. Adică ce trebuie să facem că să nu ajungem să dezvoltăm varice sau ce trebuie să facem că să preîntâmpinăm recidivele.

Evitaţi:

– Să staţi prea mult în picioare;
– Să staţi pe scaun cu picioarele atârnate;
– Hainele care va strâng;
– Să mâncaţi excesiv de sărat;
– Sedentarismul şi obezitatea;
– Tocurile şi încălţămintea strâmtă;

Dacă jobul pe care îl aveţi presupune ortostatism prelungit, utilizaţi zilnic dresurile medicinale. Le puneţi imediat după duşul de dimineaţă şi renunţaţi la ele doar seară înainte de culcare.

Faceţi masaje de 2 ori pe săptămâna pentru a ajută drenajul limfatic. Procuraţi-va din comerţ aparate de uz casnic care fac masaj vacumat şi folosiţi-l în fiecare seară.

Utilizaţi zilnic creme cu efect decongestionant. Faceţi plimbări zilnice, în pas lent, dar susţinut, sau procuraţi-va o bicicletă ergonomică şi plasaţi-o în faţă televizorului. Urmăriţi emisiunea dumneavoastră preferată făcând mişcare pe bicicletă.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

În timpul somnului utilizaţi o pernă pe care să aşezaţi picioarele, astfel că ele să fie mai sus decât restul corpului.

Nu în ultimul rând, mergeţi la medicul specialist încă din faza incipientă a bolii. Nu lăsaţi varicele să capete dimensiuni prea mari.

Medicul Adina Alberts va fi la dispoziția cititorilor Libertatea și va răspunde întrebărilor legate de frumusețea exterioară și cele mai bune metode pentru a o dobândi. Scrie-i pe adresa de mail [email protected]

Dr. Adina Alberts

Citeşte şi:

Close
Închide
  Close