Mergi direct la conținut »
Am vase sparte pe picioare. Cum pot sa scap de ele? Medicul estetician Adina Alberts are soluția
Ştiri Libertatea > Ştiri

Am vase sparte pe picioare. Cum pot sa scap de ele? Medicul estetician Adina Alberts are soluția

Vasele sparte pot apărea la orice nivel, dar mai frecvent apar pe picioare după o anumită vârstă sau după sarcină, în general atunci când membrele inferioare sunt supuse unui efort crescut în ceea ce priveşte masa corporală în exces pe care trebuie să o susţină, ortostatismul prelungit, circulaţia venoasă deficitară. Medicul estetician Adina Alberts are şapte sfaturi pentru prevenire şi vă oferă şi două soluţii pentru tratare.

Există persoane cu o predispoziţie genetică la apariţia acestor vase sparte, care vor apărea şi în lipsa factorilor declanşatori descrişi mai sus.Ce este de făcut pentru a preveni apariţia acestora?

  1. Să ne păstrăm greutatea corporală în limitele normalităţii.
  2. Să evităm statul în picioare prelungit. Dacă activitatea noastră zilnică implică ortostatism prelungit, să folosm ciorapii medicinali.
  3. Masaje manuale săptămânale sunt mai mult decât benefice pentru păstrarea şi refacerea eslaticitatii pielii la nivelul gambelor şi coapselor.
  4. Puteţi să va procuraţi din comerţ aparat de masaj cu vacuum şi să-l folosiţi de 2-3 ori pe săptămâna
  5. Ori de câte ori aveţi ocazia, ridicați picioarele la orizontală, sau chiar mai sus de orizontală, pentru o dezinfiltrare rapidă a acestora. Acesată manevrea simplă este cel mai simplu şi rapid mod de drenaj limfatic, la îndemână oricui.
  6. Mersul pe bicicletă face minuni în prevenirea problemelor de deficit de întoarcere venoasă. Orice formă de sport este benefic, de altfel, cu excepţia celor statice, precum ridicarea greutăţilor.
  7. Utilizarea frecvenţa a cremelor cu efect decongestionant.

Pentru tratarea acestor vase sparte avem la îndemână următoarele metode:

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 
  1. Injectarea acestora cu o soluţie care va distruge vasul spart şi zona se va curăța de la sine în 2-3 săptămâni. Rezultatul este definitiv. Este o metodă relativ simplă, fără niciun risc, se practică fără anestezie şi fără spitalizare. Costă 120 de euro pe fiolă, o fiolă poate trata aproximativ 10-15 vase sparte.
  2. Laser terapia specializată pe această problemă. Rezultate foarte bune, zona este tratată rapid şi definitiv. Costul este de 300 de euro pe oră.

Medicul Adina Alberts va fi la dispoziția cititorilor Libertatea și va răspunde întrebărilor legate de frumusețea exterioară și cele mai bune metode pentru a o dobândi. Scrie-i pe adresa de mail [email protected]

Dr. Adina Alberts

Dr. Adina Alberts

Citeşte şi:

Close
Închide
  Close