Mergi direct la conținut »
Nepoata unui lider al clanului Duduianu a dispărut în Ploiești. Familia susține că fata a fost răpită de clanul rival, polițiștii au o altă variantă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Nepoata unui lider al clanului Duduianu a dispărut în Ploiești. Familia susține că fata a fost răpită de clanul rival, polițiștii au o altă variantă

Nepoata unui lider al clanului Duduianu a dispărut în Ploiești. Familia susține că fata a fost răpită de clanul rival, polițiștii au o altă variantă

Tânăra de 17 ani, care este nepoata unui lider al clanului Duduianu, a dispărut duminică noaptea din domiciliul din Ploiești în care locuia împreună cu mătușa ei. Apropiații familiei Duduianu susțin că Madena Sandu a fost răpită de patru bărbați din clanul Curcă pentru a cere răscumpărare. În schimb, polițiștii au precizat că fata a plecat de la domiciliu.

Madena Sandu ar fi fost răpită din casa mătușei sale din Ploiești. Patru bărbați au dat buzna în locuință și ar fi luat-o pe adolescenta de 17 ani, notează observator.tv. Cel puțin asta susțin apropiați ai clanului Duduianu care spun că indivizii ar fi din clanul Curcă și că ar fi luat-o pe fată pentru a cere o răscumpărare de 30.000 de euro.

Madena Sandu, nepoata unui lider al clanului Duduianu, a dispărut din Ploiești

Suma ar fi o datorie mai veche care nu a fost returnată.

Potrivit Actualitatea Prahoveană, Madena este fiica lui Zamfir Sandu, cunoscut ca Austrianu. Părinții și rudele au apelat la Poliție pentru a o găsi pe fată.

Polițiștii susțin că adolescenta de 17 ani a plecat de la domiciliu.

„Polițiștii din Ploiești au fost sesizați despre faptul că Sandu Maria Madena de 17 ani, din Ploiești, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Semnalmentele minorei: înălțime 1,70, greutate 45 de kg, păr lung drept șaten, față ovală, ten deschis, ochi căprui.

Persoanele care pot oferi date și informații despre minora în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”.

Interlopi din clanul „Duduianu”, acuzați de şantaj şi cămătarie


Citește și INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Directorul medical al Spitalului Militar din Constanța a uitat două foarfeci de 16 cm în burta unei paciente de 61 de ani!


 

Close
Închide
  Close