MENIU CAUTĂ
12 Iun. 2012 17:00

Măi, Lenuţo, nici nu ştii cât de mică-ncepi să fii! Elena Udrea a demisionat din fruntea PDL Bucureşti

Distribuie

“Ca om politic responsabil şi cu onoare, am decis încă de duminică seară să demisionez din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, demisia fiind efectivă după validarea aleşilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale”, a declarat Udrea pentru Mediafax.
Ea a precizat că PDL a pierdut alegerile pentru că a plătit costurile guvernării de austeritate. În ultimele zile, după anunţarea rezultatelor, tot mai multe voci din PDL şi din rândurile analiştilor politici au declarat că mai multe figuri importante ale democrat-liberalilor, precum Elena Udrea sau Roberta Anastase, ar trebui să facă un pas înapoi şi să renunţe la funcţiile importante pe care le deţin. În 2004, după ce Adrian Năstase a pierdut alegerile prezidenţiale, contracandidatul lui Traian Băsescu a făcut o declaraţie intrată în folclorul popular: “Adriane, nici nu ştii cât de mic începi să fii!”. Lucru perfect valabil şi în cazul Elenei Udrea. Aşa că ne-am permis să parafrazăm replica şefului statului: “Măi, Lenuţo, nici nu ştii cât de mică-ncepi să fii”.

A luat masa cu prietenii la un restaurant de fiţe din Capitală

↑ Udrea, zâmbitoare, alături de prieteni, la un restaurant de lux
Imediat după ce a anunţat că va demisiona din fruntea PDL, Elena Udrea şi-a dus principalii colaboratori din campania electorală la unul dintre restaurantele de fiţe din Capitală. Au băut câte un pahar de vin alb şi au consumat mâncăruri cu specific italienesc, după care fiecare a plecat în altă parte cu treburi.

Uite aşa ne-a uimit Udrea de-a lungul timpului!

Elena Udrea este una dintre politicienele lipsite de inhibiţii, care nu s-a ferit să apară de nenumărate ori în public îmbrăcată mai mult decât sexy.
Beneficiind de un trup de invidiat şi de haine de fiţe, apariţiile celei care până mai ieri a fost lidera democrat-liberalilor bucureşteni a născut comentarii în rândurile colegilor şi a opiniei publice.

2012. Elena Udrea, în plină maturitate politică, pe vremea când era ministrul al dezvoltării şi turismului →

Ogică a ajuns consilier local

Stelian Ogică a intrat în politica românească. Jucătorul la Loto 6 din 49 a fost ales consilier la Primăria Stoeneşti, judeţul Ilfov. El a spus că va face tot ce poate pentru a ajuta comuna.

Au fost realeşi edili din puşcărie

Doi edili au fost realeşi în funcţii, deşi sunt după gratii. Este vorba de Adrian Mladin din Jilava, aflat în arest preventiv pentru fapte de corupţie, şi de Dumitru Ruse, reţinut tot pentru o faptă similară, care a fost reales primar în localitatea Măgurele.

L-au votat doar 3 oameni!

Biroul Electoral Judeţean Arad a făcut publice datele parţiale privind scrutinul pentru alegerea primarilor din judeţ. Cele mai puţine voturi, trei la număr, au fost adunate de către candidatul Partidului Noua Generaţie Creştin Democrat, condus de Gigi Becali.

A pierdut primăria după 38 de ani

Ionel Farcaş a fost până duminică primarul cel mai longeviv din România. El a stat 38 de ani la conducerea Primăriei Apahida, judeţul Cluj. El a a pierdut scrutinul în faţa viceprimarului Grigore Fati, de la PSD. Farcaş a fost ales prima dată în 1957, când era membru PCR.

Citește mai multe despre Elena Udrea, Alegeri și Investigații şi Reportaje pe Libertatea.

Comentarii