Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

O femeie care are 13 copii a născut până acum trei perechi de gemeni și așteaptă al 14-lea „moștenitor”: „Mi-am petrecut ultimii 10 ani gravidă”

Patty Hernandez, de 35 de ani din Charlotte, Carolina de Nord, și-a petrecut ultimii zece ani din viață gravidă. A născut până acum 13 copii și este însărcinată cu al 14-lea, acesta urmând să vină pe lume în luna mai.

Familia Hernandez spune că cheltuie 400 de dolari atunci când merge la cumpărături și are în casă două frigidere pentru a putea păstra mâncarea și băutura pentru toți copiii. Săptămânal în casă se consumă peste 25 de litri de lapte și 50 de scutece.

Sotul lui Patty, Carlos Hernandez, în vârstă de 36 de ani, care a crescut într-o familie mare cu 12  copii, lucrează ca lustruitor de podele pentru a putea să-și întrețină familia.

Dintre cei treisprezece copii, cinci sunt băieți și opt sunt fete. Dintre aceștia, șase gemeni identici, trasatură care se moștenește din familia lui Carlos.

Toți copiii sunt numiți cu litera „C” în cinstea tatălui lor: Carlos Jr, 10 ani, Christopher, 9 ani, Carla, 8 ani, Caitlyn, 8 ani, Cristian, 7 ani, Celeste, 6 ani, Cristina, 5 ani, Calvin, 4 ani, Catherine, 4 ani, Carol, aproape 3 ani, Caleb 18 luni, Caroline 18 luni, Camilla 7 luni și o fetiță se va naște în luna mai și va fi numită, normal, tot cu C.

„Îmi place să fiu însărcinată și să cresc copii, așa că aș fi fericită să am mai mulți, chiar gemeni sau tripleți, dacă Dumnezeu ne va binecuvânta în felul acesta”, a spus Patty.

„Am fost însărcinată aproape permanent în ultimii 10 ani. La aproximativ trei luni după ce nasc rămân din nou însărcinată. Ar fi șocant dacă la următoarea sarcină aș avea din nou gemeni. Am avut deja trei perechi, iar medicii spun că și asta este foarte rar”, a adăugat Patty, care și-a conceput în mod natural toți copiii, scrie Daily Mail.

Foto: NorthFoto


Citește și: 4 ore de lucru, dar salariu întreg. Angajații care au în îngrijire bătrâni beneficiază de anumite facilități

Close
Închide
  Close