În noaptea de 4 spre 5 ianuarie, bărbatul ar fi pătruns în camera unde erau fetele de 12 și 15 ani și, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta ar încercat să o violeze pe fata cea mică. Din fericire, acesta nu și-a pus în aplicare planul bolnav. Fetița a fost examinată pe 10 ianuarie de Institutul de Medicină Legală din Vaslui, iar rezultatele nu au arătat că fetița este virgină.

Fata de 12 ani a fost găsită de polițiștii din comuna Bãcani, rătăcind prin sat. Aceștia au luat-o pe fată la secție, iar aceasta le-a povestit că ar fi fost violată de concubinul mamei sale, care locuiește în comunca Bogdănești.

Povestea a început, de fapt, în urmă cu doi ani. Atunci, fiica mijlocie a femeii a început o relație cu bărbatul de 27 de ani, notează scrie vremeanouă.ro. Între timp, mama fetei i-a furat iubitul şi a rămas împreună cu acesta în casa din Bogdăneşti. Și fata de 15 ani este însărcinată cu iubitul ei actual.

Inițial, în spațiul public a apărut informația că mama și fiica sa ar fi rămas însărcinate cu același bărbat.

Cele două fete, de 12 şi 15 ani, au fost luate în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului, în timp ce tânărul de 27 de ani a fost reţinut.

Foto: Vremea Nouă

Citeşte şi:

Se taie copacii din pădurea Băneasa! 1.679 de arbori au fost deja doborâți. „Noi promovăm fagul și stejarul, scoatem din pădure speciile mai slabe, salcia, plopul…”

Libertatea a discutat cu Edmund Sonuga-Barke, omul care îi studiază pe copiii din orfelinatele lui Ceauşescu: 30 de ani de îngrijire şi iubire nu pot repara traumele copilăriei

DOCUMENTE INTERNE. O mare companie pharma din România, KRKA, mituiește de peste 10 ani medicii și are rubrică de „Amortizare” în excel-ul șpăgii!

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre