Mergi direct la conținut »
Mama unui băiețel bolnav de autism a făcut un apel pe rețelele de socializare înaintea aniversării puștiului. Copilul a fost uimit de cadoul primit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Mama unui băiețel bolnav de autism a făcut un apel pe rețelele de socializare înaintea aniversării puștiului. Copilul a fost uimit de cadoul primit

Un băiețel din Marea Britanie, Alfie Thompson, și-a aniversat recent împlinirea vârstei de 8 ani. Și a fost o aniversare extraordinară pentru el, fiindcă mama lui, Borya Thompson, a făcut cu câteva zile înaintea evenimentului, un apel pe Facebook, spunând că puștiul ei își dorea cu ardoare felicitări de ziua lui.

Apelul mamei s-a viralizat, iar pe adresa familiei au venit mii de felicitări pentru ziua micuțului Alfie, din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, din Australia, Zimbabwe, Austria, Bahrein și din toate colțurile Marii Britanii, a informat inews.co.uk.

Mama unui băiețel bolnav de autism a făcut un apel pe rețelele de socializare înaintea aniversării puștiului. Copilul a fost uimit de cadoul primit FOTO: Northfoto

A primit peste 3.000 de plicuri

Femeia a spus că fiului ei îi plac felicitările aniversare, iar răspunsul oamenilor i-a copleșit pe Alfie, dar și pe mama lui, Borya. Femeia s-a plâns că fiul ei vrea să-și facă prieteni, dar nu poate, deoarece nu poate comunica decât printr-un sistem de semne, Makaton.

„Alfie a primit felicitări din Australia, Zimbabwe, Austria, Bahrein, a fost incredibil”, a spus Borya Thompson, impresionată și de „răspunsurile numeroase și bunătatea oamenilor”. Femeia a adăugat că e „îmbucurător că sunt atâția oameni buni”.

Alfie Thompson suferă de o formă de autism de care mai sunt bolnavi doar opt oameni în întreaga lume. Alfie le-a mulțumit noilor săi prieteni din întreaga lume printr-un mesaj transmis prin limbajul Makaton.

În România, copiii bolnav de autism sunt batjocoriți.


Citește și

Actorul și solistul Marius Popa: «Renunț la religia ortodoxă, în semn de protest pentru urâțeniile pe care le face Biserica»

Close
Închide
  Close