Mergi direct la conținut »
VIDEO | Managerul Institutului Socola către o angajată: „Rade-o de aici!”. Omul a mai avut un moment care l-a făcut „celebru”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Managerul Institutului Socola către o angajată: „Rade-o de aici!”. Omul a mai avut un moment care l-a făcut „celebru”

VIDEO | Managerul Institutului Socola către o angajată: „Rade-o de aici!”. Omul a mai avut un moment care l-a făcut „celebru”

Gabriel Oprişanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi, este acuzat că se comportă agresiv cu angajaţii.

De Petre Dobrescu,

O asistentă a fost agresată verbal de acesta, care i-a spus „Rade-o de aici!” pe un ton foarte virulent. Femeia a depus plângere la poliție, a notat Ziarul de Iași.

Subiectul a fost discutat astăzi și cu psihiatrul Gabriel Diaconu, în cadrul emisiunii „Adriana Nedelea LA FIX”. Acesta a afirmat că „este inuman să te porti așa cu angajații, e un comportament abuziv”.

Conflictul a fost filmat și a fost postat pe Facebook de asistenta Lola Mitrică. Ea este una dintre semnatarele scrisorii prin care s-a cerut demiterea lui Oprișanu.

Pe imagini se vede cum managerul agresiv cu o femeie care a intrat să îi ceară managerului nişte tabele legate de repartiţia asistenţilor pe secţii, iar după câteva întrebări, managerul a devenit agresiv.

Acesta a dat-o afară din birou și a folosit un limbaj deplasat.

Criză de râs într-o emisiune în care se vorbea despre cancer

Gabriel Oprișanu nu este la primul moment în care a devenit „celebru”. Invitat la un post local de televiziune, în 2008, Gabriel Oprișanu a izbucnit într-o criză de râs, deși subiectul discuției era unul foarte delicat: cancerul.

„E un moment care nu îmi face cinste. Eram la una dintre primele apariții publice, aveam emoții foarte mari, unul dintre cameramani a făcut o glumă și toată lumea a izbucnit în râs.

Și eu, și moderatorul emisiunii am încercat să ne stăpânim, dar nu reușeam”, a povestit, anul trecut, Gabriel Oprișanu, pentru Libertatea.

Close
Închide
  Close