MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2018 17:45

Mărește ecranul. Bucură-te de momentele unice alături de cei dragi

Distribuie

Puține lucruri se pot compara cu momentele alături de cei dragi atunci când  vorbim despre emoție pură, de aceea  inovăm continuu pentru o experiență de vizionare superioară.

În jurul televizorul ne adunăm la finele unei zile lungi pentru a ne relaxa și a împartăși experiențe de vizionare unice. Samsung se gândește și la cei aflați departe de familie și le oferă șansa de a petrece cât mai mult timp de calitate împreună cu cei dragi. De aceea orice achiziție a unui TV Samsung în perioada 3 august – 31 august îți oferă șansa de a petrece mai mult timp cu cei dragi. Apelând numărul dedicat 021.207.0016 și oferind detaliile solicitate enumerate în regulament poți câștiga unul din cele 28 de premii zilnice de 1,000 RON sau marele premiu de 14,000 RON oferite sub forma unor vouchere de bilete de avion pentru destinațiile alese de tine. Accesează site-ul dedicat campaniei:

https://www.samsung.com/ro/aproapedefamilie/ pentru mai multe detalii și acces rapid la ofertele Samsung.

Diagonală mare, fără disconfort

Astăzi dimensiunea relativ redusă a locuinței nu mai este un impediment atunci când îți alegi un televizor. Noile tehnologii și inovații în ceea ce priveste calitatea imaginii ne permit acum să ne bucurăm de ecranele mari Samsung chiar și în spații mici, fără să ne preocupăm de eventualele neajunsuri în ceea ce privește distanța redusă dintre televizor și telespectator.

Samsung face posibilă experiența imersivă de vizionare pe un televizor de dimensiuni mari datorită tehnologiei inteligente de Upscalling în 5 pasi, care elimină orice disconfort. Modulul de analiză inteligentă evaluează în timp real fiecare scenă, ajustând-o în așa fel încât contrastul, culoarea și detaliile 4K să fie oferite la cea mai bună calitate.

Mereu cu obiectivul declarat de a aduce cel mai bun produs in casele dumneavoastră, Samsung a luat în considerare și spațiul ocupat de un televizor de dimensiuni mari . Astfel, am dezvoltat funcția Ambient Mode care va transforma locul ocupat de televizor în modul de stand by dintr-o zonă neagră lipsită de conținut în galeria de poze din vacanță sau de la ultima petrecere aniversară la care ați participat alături de cei dragi. Putem folosi televizorul și ca parte integrată din decorul casei prin maparea modelului peretelui și simularea unei imagini similare pe displayul televizorului.

Gradul de reflexie a luminii a televizoarelor Samsung a fost minimizat pentru a asigura o vizionare fără deranjamente cauzate de surse externe de lumină, precum o fereastră deschisă sau lampa din sufragerie, permițându-ți să te concentrezi pe ceea ce este important. Aceasta înseamnă și că, indiferent dacă vizionezi alături de familie filmul de duminică după-amiază sau un eveniment de divertisment de seară, te vei bucura de aceeași calitate fantastică a imaginii.

Comentarii