MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 18:10

FOTO | Mărturii uluitoare. Cum se pregătește o actrița din filmele pentru adulți pentru scenele fierbinți de pe platoul de filmare

Distribuie

O actriță în filmele pentru adulți, cunoscută drept Silvia Saige, a dezvăluit cum se pregătește să facă sex pe platourile de filmare.

”Când mă pregătesc pentru o scenă, trebuie să mă rad în zona inghinală cu o noapte înainte, pentru a evita iritația. De obicei îmi masez acea zonă cu ulei din arbore de ceai, ceea ce mă ajută la evitarea umflăturilor de după ras. Mă asigur că dorm bine înainte și beau multă apă. Să fiu hidratată mă ajută să mă bucur de filmare și să rămân cu energie după. Vreau ca eu și co-starul să avem o experiență pozitivă”, a spus ea, potrivit Metro.

 

View this post on Instagram

 

Had a blast last night watching my bestie @thewesleywoods kill it @laughfactoryhw last night with @tyrobertsxxx !!!

A post shared by Silvia Saige (@silviasaigesex) on

Totodată, femeia mai povestește că tot cu o seară înainte de filmare folosește un spray de bronz, care îi conferă o culoare măslinie a tenului.

”În ziua filmării mă trezesc la șase dimineața pentru a mă asigura că pot lua micul dejun și să fac un duș. Trebuie să fiu mereu curată atunci când mă duc pe platou. Uneori mă mai masturbez înainte de filmare pentru a intra în starea de spirit necesară. Îmi place ceea ce fac!”, mai declară Silvia Saige.

În momentul în care ajunge la filmări, ea poartă o mică discuție cu partenerul de platou cu privire la scena pe care urmează să o filmeze.

”Discutăm despre ce putem face și la ce putem să ne așteptăm. Asta este important la orice contact sexual: să-ți setezi limitele și să înțelegeți preferințele celeilalte persoane”, mai dezvăluie actrița de filme pentru adulți.

Într-un final, ea declară că dacă are de filmat o scenă de sex anal, se oprește din mâncat cu o seară înainte de filmare, la ora 20:00.

”În dimineața filmării fac trei clisme, până când apa din toaletă este clară”, conchide Silvia Saige.


CITEȘTE ȘI: REPORTAJ/ Exemplu de români cinstiți! Au salariul minim pe economie, dar când au găsit o pungă plină de bani pe o bancă, nu au stat pe gânduri: „Așa am fost învățați. Să nu ne bucurăm de bani nemunciți”


 

Citește mai multe despre silvia saige pe Libertatea.

Comentarii