De Răzvan Mihalașcu,

De asemenea, Ungureanu a precizat că va depune, joi, o altă sesizare cu privire la managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Petru Șușcă. Conform ultimului raport al Corpului de Control al Ministerului Sănătății,
Șușcă ar fi incompatibil sau/și în conflict de interese din cauza că este acționar unic al unei firme și președinte al Asociației Maramureșenilor din Cluj-Napoca.

Emanuel Ungureanu a declarat în cadrul emisiunii „Adriana Nedelea LA FIX” că în cazul medicului Ștefan Florian, considerat ca fiind un reputat neurochirurg, este vorba despre „sindromul somității”.

El știe că încalcă legea educației și carta Universității de Medicină, dar o face cu bună știință pentru că este prieten cu procurorul-șef, cu primarul, cu SRI-istul, cu parlamentarul local, cu cei care i-au creat lanțul de protecție și care știu că se întâmplă acest lucru de doi ani.

Emanuel Ungureanu, deputat USR:

Medicul Ștefan Florian este acuzat că, din postura de șef al disciplinei de Neurochirurgie din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie a UMF Cluj, și-a angajat fiul ca asistent universitar.

„Pe toate lucrările științifice l-a trecut pe fiul său încă de pe vremea în care era student pe lucrări care trebuie scrise de specialiști”, a menționat Emanuel Ungureanu pentru Libertatea.

Nici decanul universității, nici rectorul nu pot să-i spună nimic pentru că domnul profesor la care apelează când este o nenorocire mai toată lumea din oraș. Atunci, lumea închide ochii și spune: domnule, e domn profesor, e somitate, ce contează legea?

Emanuel Ungureanu, deputat USR:

Sursă foto: stiridecluj.ro

Italia respiră: bilanțul din ultima zi confirmă faptul că numerele sunt în scădere
GSP.RO

Italia respiră: bilanțul din ultima zi confirmă faptul că numerele sunt în scădere

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur