Mergi direct la conținut »
Mel B a ajuns de urgență la spital după ce și-a pierdut vederea la un ochi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mel B a ajuns de urgență la spital după ce și-a pierdut vederea la un ochi

Mel B a ajuns de urgență la spital după ce și-a pierdut vederea la un ochi

Mel B a fost dusă la spital vineri, după ce și-a pierdut temporar vederea la ochiul stâng. Totul s-a petrecut înainte ca vedeta de 43 de ani să înceapă repetițiile pentru turneul Spice Girls. 

De Andreea Radu,

Mel B a ajuns la Spitalul de Oftalmologie Moorfields din Londra purtând un plasture pentru ochi. Potrivit The Sun, starul pop a spus că a orbit, iar o sursă a declarat pentru cotidianul britanic că membra trupei Spice Girls avea dureri mari.

„Era foarte clar în durere. Celelalte fete și managerii lor erau foarte îngrijorați. Ei au susținut că Mel B a țipat și a fost dusă la spital de către un asistent care a ținut-o de mână”, a declarat sursa.

După ce a ajuns la Spitalul de Oftalmologie Moorfields, ea a fost transferată la departamentul de oftalmologie al Spitalului Luton and Dunstable.

De îndată ce și-a recăpătat vederea, ea a plecat împotriva ordinelor medicului pentru a se reîntâlni cu membrele trupei Spice Girls pentru repetiții.

Ea va avea nevoie de tratament pe viitor. Cel mai probabil, problema a fost cauzată de o operație cu laserul pe care a suferit-o recent la ochi.

Recent, Mel B a dezvăluit că s-a culcat cu colega sa din trupa Spice Girls, Geri Halliwell. Deși s-a zvonit că turneul Spice va fi anulat în urma dezvăluirilor făcute de Mel, seria de concerte va începe pe 24 mai.

Foto: HEPTA


Presa americană: Interzicerea avorturilor va transforma SUA în „România comunistă”. Medic român: „Pentru o femeie, orice contact sexual însemna doar panică și durere”


 

Close
Închide
  Close