Mergi direct la conținut »
Mere stricate pe băncile elevilor de la o școală din Suceava. Controalele inspectorilor s-au extins în tot județul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mere stricate pe băncile elevilor de la o școală din Suceava. Controalele inspectorilor s-au extins în tot județul

Mere stricate pe băncile elevilor de la o școală din Suceava. Controalele inspectorilor s-au extins în tot județul

Mere stricate care urmau să ajungă pe băncile elevilor, în programul guvernamental „Lapte, corn şi măr” au fost descoperite la o școală din Suceava. Nu mai puțin de 250 de kilograme de mere au fost ridicate de inspectorii sanitar-veterinari pentru a fi distruse.

De Mihai Niculescu,

Direcția Sanitar Veterinară Suceava s-a autosesizat după apariția unor imagini pe Facebook care arătau că fructele primite de elevi prin programul „Lapte, corn și măr” erau stricate, arată Digi24.

Inspectorii DSV au amendat cu 1.200 de lei persoana care s-a ocupat cu primirea şi depozitarea mărfii. Mai mult, pentru peîntâmpinarea evenimentelor nedorite, controalele au fost extinse şi în alte şcoli din judeţ. Și furnizorii vor fi controlați.


Citește și: Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii


 

Close
Închide
  Close