Mergi direct la conținut »
Mesaj tranşant al primarului Brăilei, către conducerea PSD: "Mai terminați cu Legile justiției odată! Abandonaţi subiectul, ne face rău tuturor!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Mesaj tranşant al primarului Brăilei, către conducerea PSD: "Mai terminați cu Legile justiției odată! Abandonaţi subiectul, ne face rău tuturor!"

Mesaj tranşant al primarului Brăilei, către conducerea PSD: „Mai terminați cu Legile justiției odată! Abandonaţi subiectul, ne face rău tuturor!”

Primarul PSD al Brăilei, Marian Dragomir, a lansat, în cadrul conferinţei judeţene în care s-a ales o nouă conducere, un apel către conducerea centrală de la Bucureşti: "Mai terminați cu Legile justiției odată! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează", a spus acesta, în aplauzele sălii. Liviu Dragnea nu a ajuns, duminică, la Brăila, iar cei din conducere au fost aprostofaţi de câţiva zeci de protestatari, care s-au aflat în faţa sălii unde se desfăşoară conferinţa şi au scandat lozinci împotriva PSD şi a preşedintelui partidului. 

De Valentina Postelnicu,

Marian Dragomir, primarul Brăilei, a vorbit de la tribună, în cadrul evenimentulului şi s-a plâns că toate realizările primarilor PSD sunt umbrite de agenda de la Bucureşti a conducerii partidului.

„Sunt trist pentru că ne vedem la alegeri, pentru că o parte din colegii noștri își aleg un alt drum în viață. Să discutăm despre realizările din județe, că să ia exemplu cei de la Centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Mai terminați cu Legile justiției odată! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează, schimbați discursul, stimați colegi de la București. Ori le schimbați, ori nu le schimbați (n.r. Legile justiției), dar abandonați subiectul. Ne fac rău tuturor!”, a declarat Marian Dragomir în discursul susținut în față membrilor PSD.

„Da, Marian (Marian Dragomir – n.r.), este foarte corect, suntem un partid de oameni care construiesc, dar, în acelaşi timp, ce noi construim alţii încearcă să distrugă, pas cu pas. Este nevoie de legile Justiţiei. Este nevoie de tot ceea ce am făcut noi, pentru că sunt primari, viceprimari, consilieri judeţeni, municipali hărţuiţi cu cătuşele ani de zile, în toată ţara, pentru tot felul de mizerii şi aberaţii. Tot ce înseamnă PSD nemernicii ăştia au vânat pas cu pas, bucăţică cu bucăţică. Nemernicii ăştia ne-au vânat cu cătuşele în mână, cu nişte legi făcute de Macovei, crezând că ne sperie”,  i-a replicat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. Vili se stabilise de cinci ani în Germania
Recomandări

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. Vili se stabilise de cinci ani în Germania

 

Ion Rotaru, noul preşedinte al PSD Brăila, după plecarea lui Mihai Tudose din partid

Pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Brăila, care numără 10.000 de membri activi, s-a înscris un singur candidat. Este vorba de senatorul Ion Rotaru, cel care a condus filiala şi înainte ca această poziţie să fie preluată de fostul premier Mihai Tudose.

La Conferinţa extraordinară de alegeri de la PSD Brăila au mai fost prezenţi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi ministrul Apărării, Gabriel Leş.

Ce va face Andreea Berecleanu, după ce a fost înlocuită la Observatorul Antenei 1
Recomandări

Ce va face Andreea Berecleanu, după ce a fost înlocuită la Observatorul Antenei 1

 

Ion Rotaru a amintit că, din păcate, organizaţia judeţeană a PSD Brăila a fost „părăsită” de doi parlamentari, cu referire la Mihai Tudose şi Emiliana Meiroşu, care au plecat la Pro România, motiv pentru care a propus să fie revizuită Legea alegerilor parlamentare, în sensul ca astfel de „surprize” să nu mai apară.

Incidente la şedinţa PSD: Un protestatar a intrat în sală, strigând „Jos PSD!” şi ”Trădătorilor!”

Câţiva zeci de protestatari s-au aflat în faţa sălii unde se desfăşoară conferinţa şi au scandat lozinci împotriva PSD şi a preşedintelui Liviu Dragnea.

În deschiderea conferinţei, în timp ce vorbea senatorul Ion Rotaru, un bărbat care se afla în sală a început să strige lozinci anti-PSD. „Nu avem case! Nu avem ce mânca!”, le-a reproşat bărbatul social-democraţilor. Câţiva participanţi la eveniment l-au luat pe bărbatul nemulţumit şi l-au evacuat din sală, închizând uşile.

Fostul preşedinte al social-democraţilor brăileni, Mihai Tudose, care a avut cinci mandate de deputat din partea PSD Brăila, a demisionat din partid pe 29 februarie şi s-a alăturat echipei Pro România.

Citeşte şi: FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Close
Închide
  Close