Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Protest în Piaţa Victoriei. Ce mesaj a apărut pe mormanul de zăpadă murdară din faţa Guvernului

Protest în Piaţa Victoriei. Ce mesaj a apărut pe mormanul de zăpadă murdară din faţa Guvernului

Câțiva protestatari s-au urcat pe mormanele de zăpadă murdară din faţa clădirii Guvernului, în Piața Victoriei. Locul unde, în ultimii ani, au avut loc cele mai mari proteste este ocupat acum de niște munți de zăpadă.

Fotografii: Vlad Chirea

Cristian Mihai Dide, unul din cei mai vocali protestatari #Rezist, a amplasat duminică, în Piaţa Victoriei din Capitală, o pancartă în mijlocul unui morman de zăpadă, pe care era proiectat un mesaj împotriva primarului Gabriela Firea: „Aici e PSD Firea”.

„Incompetenţa, nepăsarea, lipsa de respect pentru cetăţenii care le plătesc salariile se poate observa cu uşurinţă în faţa Guvernului! Ca toată lumea să înţeleagă, Cristian-Mihai Dide a fabricat o pancartă mare, luminoasă, pe care a aşezat-o pe muntele de zapadă murdară din Piaţa Victoriei. E un tablou trist, care evidenţiează mizeria PSD în frunte cu primăriţa Firea! Data viitoare, mergi la vot şi nu mai lăsa PSD-ul să îşi bată joc de banii tăi!”, a fost mesajul lui Dide, potrivit Mediafax.


Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

Close
Închide
  Close