MENIU CAUTĂ

Mesajul actriței de telenovele Joana Benedek în ziua protestului diasporei. „A venit și momentul nostru”

Distribuie

Aflată în Mexic, actrița de origine română Joana Benedek este alături de toți cei care participă la mitingul diasporei, care are loc vineri, 10 august.
Mitingul diasporei are loc vineri, 10 august, în Piața Victoriei, din Capitală. Românii din străinătate au decis să-și exprime dezaprobarea față de conducerea PSD și de Guvernul Viorica Dăncilă.

Actrița de telenovele Joana Benedek este alături de toți cei prezenți la protestul diasporei. Vedeta de origine română, stabilită în Mexic, a transmis un mesaj pe contul său de socializare.


„Trăiască România liberă!??
Dragii mei români de pretutindeni, #Diaspora Se Alătură MameRomânia??
Astăzi a venit și momentul nostru, al românilor din diaspora, să ne alăturăm celor de acasă, care cum putem! Să ne manifestăm într-un mod totalmente pașnic, calm, educat și elegant, dar foarte ferm și hotărât împotriva nedreptăților și a corupției impresionante și galopante, protestând împotriva celor care ne conduc țara-Mamă, pe un drum nefast și inadmisibil!
#Eu Sunt România??
Din Mexic ?? sunt cu voi în suflet și cu toată dragostea mea de neam, vă spun: ”Prezentă!”
Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Miluiește-ne și păzește-ne pe noi, robii tăi! Amin!? Joana Benedek⭐️”, a transmis Joana Benedek în mediul online.


Citește și: VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ”Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu”


 

Citește mai multe despre joana benedek, Diaspora, Mesaj și Protest pe Libertatea.

Comentarii