Mergi direct la conținut »
Mesajul de Crăciun al Elenei Udrea. Cea mai frumoasă felicitare primită de ziua ei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mesajul de Crăciun al Elenei Udrea. Cea mai frumoasă felicitare primită de ziua ei

Mesajul de Crăciun al Elenei Udrea. Cea mai frumoasă felicitare primită de ziua ei

Elena Udrea își petrece sărbătorile de Crăciun alături de familie, așa că le-a arătat amicilor și prietenilor bucuria pe care o simte în aceste momente. A doua zi de Crăciun este și ziua de naștere pentru Elena, dar fostul ministru al turismului nu a vrut să facă publică aniversarea. Prietenii au dat-o însă de gol.

De Mihai Niculescu,

În a doua zi de Crăciun, Elena Udrea a distribuit pe contul ei de Facebook o fotografie alături de fiica ei, Eva Maria, și tatăl acesteia, Adrian Alexandrov. Fotografia făcută lângă șemineu a strâns rapid, în doar câteva ore, peste 700 de comentarii, majoritatea cu urări de sănătate și bucurie din partea prietenilor virtuali.

„Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiți! a scris Elena Udrea sub fotografia de familie.

Puțini din prietenii ei virtuali știau însă că ziua de 26 decembrie are și o altă încărcătură emoțională pentru ea, întrucât este ziua de naștere a Elenei Udrea. Cel mai amplu mesaj a venit de la un vechi amic.

„Astăzi este ziua ta de naștere, ELENA, o zi care are și încărcătura spirituală pe care Crăciunul i-o conferă – fiind astfel sub semnul #divinității….

Se explică astfel de ce ești atât de specială, având locul tău bine definit în mentalul colectiv.

#EVA #MARIA va crește sub privirile iubitoare ale unei mame celebre, fapt care-i va aduce un mare plus în consolidarea personalității…

Să te bucuri fără sincope de familia ta frumoasă, bucuriile să-ți fie permanent tovarășe de viață și sănătatea să nu te părăsească niciodată, #Elena ! #LA #MULȚI #ANI !”.

Close
Închide
  Close