MENIU CAUTĂ

Mihai Pleşu rămâne sub control judiciar. Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au respins contestaţia DIICOT

Distribuie

Mihai Pleşu rămâne sub control judiciar, după ce magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au respins contestaţia DIICOT.

Avocaţii Sandra Grădinaru şi Alexandru Olănescu, care îl reprezintă pe Mihai Pleşu, au declarat că judecătorii Curţii de Apel Iaşi au menţinut decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Iaşi de plasare sub control judiciar.

„Am criticat susţinerile procurorului din contestaţie aducând ca principal argument faptul că în şapte luni de supraveghere investigatorii sub acoperire nu au reuşit nicio tranzacţie cu Mihai Pleşu. Am depus judecătorilor Curţii de apel Iaşi şi un set de caracterizări ale părinţilor ai căror copii fac terapie prin artă cu Mihai Pleşu. A fost menţinută hotărârea judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunal”, au declarat avocaţii lui Mihai Pleşu, potrivit Agerpres.

Mihai Pleșu, fiul cel mare al lui Andrei Pleșu, este cercetat într-un dosar de trafic și consum de droguri. Fiul filozofului Andrei Pleșu a fost ridicat în urmă cu câteva zile, de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

 

Citește mai multe despre mihai plesu pe Libertatea.

Comentarii