MENIU CAUTĂ

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, despre mitingul din Piața Victoriei: „Eu nu cred că acolo este diaspora”

Distribuie

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că Piața Victoriei nu este ocupată de diaspora. Oficialul guvernamental a spus că nu știe care sunt nemulțumirile protestatarilor, pentru că...”Nu aud decât o înjurătură”.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, nu crede că românii din străinătate au venit într-adevăr în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva Guvernului. Lia Olguța Vasilescu a a intervenit în direct la Antena 3.

„Jandarmeria trebuie să-și facă datoria. (…) Eu nu cred că acolo este diaspora. Știu că din zona Olteniei s-au plătit autobuze, autocare de la partidele politice. Mitingul PSD a fost asumat”, a zis ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

„Care sunt nemulțumirile? Că nu aud decât o înjurătură”, a mai spus ministrul.

LIVE TEXT/ Mitingul diasporei, în Piața Victoriei. Românii din străinătate se adună la București / FOTO

Jandarmeria: „Nu veniți cu copiii”

Jandarmeria Română solicită participanţilor la protestul din Piaţa Victoriei să nu vină însoţiţi de copii şi să se delimiteze de grupurile care provoacă violenţa.

Vă rugăm să vă delimitaţi de grupurile care provoacă violenţa! Pentru siguranţa voastră şi a tuturor! Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunţat iniţial, pe reţelele de socializare, ca fiind unul paşnic. Recomandăm celor care intenţionează să se alăture protestatarilor din Piaţa Victoriei să nu vină însoţiţi de copii. Demersul nostru vine ca urmare a violenţelor înregistrate în ultimele ore”, scrie instituţia menţionată pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Jandarmeria Română face apel la calm şi la respectarea dreptului tuturor celor care doresc să protesteze paşnic.


VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ”Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu”


 

Citește mai multe despre lia olguța vasilescu și Protest pe Libertatea.

Comentarii