De Denisa Dudescu,

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anunțat în această seară că la sfârșitul lunii mai vor începe testele dinamice, iar la începutul lunii iulie, metroul Drumul Taberei trebuie să circule cu călători.

„Pe magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor sunt în execuție trei contracte. Contractul de structură este finalizat în proporție de 95%, finisajele în proporție de 80%, iar pentru tot ce înseamnă automatizări au fost achziționate toate echipamentele necesare. Ele se montează pe măsură ce se finalizează partea de finisaje. Estimăm că undeva pe la sfârșitul lunii mai vom începe testele dinamice. În paralel, realizăm și recepțiile parțiale, împreună cu ISU, cu Inspectoratul de Stat în Construcții, a obiectivelor, iar angajamentul antreprenorilor, pe cele trei contracte, ramâne nemodificat” spus ministrul Lucian Bode la Realitatea Plus.

„Termen, sfârșitul lunii iunie – începutul lunii iulie, metroul din Drumul Taberei trebuie să circule cu călători”, a spus Bode.

Valoarea totală a proiectului de metrou Drumul Taberei-Eroilor este de 3,4 miliarde de lei. Prin inaugurarea acestei magistrale, Capitala va ajunge la 78 de kilometri de reţea şi la 63 de staţii de metrou.

Citeşte şi:

Lucian Bode, anunț îngrijorător: Veniturile CFR au scăzut cu 75%. Probleme și la tranportul aerian

Șomaj tehnic pentru unii bugetari. Ludovic Orban: „O parte din angajați să lucreze 15 zile, apoi să stea acasă pe 75% din salariu”

Un spital de îngrijiri paliative din județul Suceava a intrat în carantină. Majoritatea pacienților și o parte din personal, infectați cu noul coronavirus

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite