Mergi direct la conținut »
Moartea Luizei Anti este analizată de specialiști din Italia. Mister total în cazul soției primarului din județul Iași, ucisă de o substanță toxică
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Moartea Luizei Anti este analizată de specialiști din Italia. Mister total în cazul soției primarului din județul Iași, ucisă de o substanță toxică

Moartea Luizei Anti este analizată de specialiști din Italia. Mister total în cazul soției primarului din județul Iași, ucisă de o substanță toxică

Moartea Luizei Anti este analizată de specialiști din Italia. Primarul localității Butea, Anton Anti, a trimis mai multe fire de păr la un laborator italian, în speranța că va reuși să afle de ce s-a stins soția sa. La mai bine de două săptămâni de la tragedie, anchetatorii iau în calcul toate ipotezele în cazul morții care a îndoliat o întreagă comunitate.

Luiza Anti, soția primarului din localitatea Butea, a murit subit, la doar 28 de ani, intoxicată cu etilenglicol. Aceeași substanță toxică l-a răpus și pe socrul ei, în aceeași săptămână. Îndurerată, familia nu a încetat în niciun moment să caute explicații, însă, până acum, anchetatorii nu au obținut suficiente indicii.

Moartea Luizei Anti este analizată de specialiști din Italia. Mister total în cazul soției primarului din județul Iași, ucisă de o substanță toxică

Luiza Anti, soția primarului din Butea, a murit intoxicată

Moartea Luizei Anti este analizată de specialiști din Italia. Anchetă paralelă, la cererea primarului îndoliat

Potrivit Bună Ziua Iași, criminaliștii au exclus varianta unui accident sau a unei sinucideri. Rămâne însă în picioare ipoteza unei răzbunări sau a unei culpe medicale.

„Căutam în continuare răspunsuri. Am trimis deja în Italia câteva fire de păr de-ale Luizei, luate de pe peria cu care s-a pieptanat în ziua în care a ajuns la spital și fire luate cât timp ea era la spital. Vor ajunge într-un laborator. Am înțeles că se pot face teste și se pot afla mai multe aspecte. Iau în continuare în calcul varianta unei culpe medicale. Combinarea mai multor medicamente și anestezia cred că au afectat-o foarte mult. Nu mă voi lăsa până nu aflu ce s-a întamplât cu ea și cu tata”, a declarat Anton Anti, primarul comunei Butea.

Primarul le-ar fi povestit polițiștilor despre amenințările pe care le-ar fi primit până să fie ales în fruntea comunei Butea. Potrivit sursei citate, atât edilul, cât și rudele acestuia spuneau că au fost amenințați cu moartea. Din acest motiv, localnicii cred că o mână criminală ar fi provocat moartea soției și a tatălui lui Anton Anti, edilul din Butea.

Primarul din Butea a anunțat pe 20 februarie drama prin care trece, după moartea fulgerătoarea a soției sale și a tatălui său.

„Azi, 20 februarie 2017, durerea ne-a îngenunchiat pentru a doua oara… într-un timp atât de scurt… Domnul a ales sa ia la el doua fiinte atât de dragi mie… pe Tata si pe Scumpa si Frumoasa mea Sotie, Alina Luiza…”

În aceeași zi în care Anton Anti a anunțat decesul soției sale, pe pagina de Facebook a acesteia a apărut o fotografie cu un mesaj cutremurător:

Close
Închide
  Close