MENIU CAUTĂ
, de Dana Aramă

MOMENT ISTORIC! CUM au PRIMIT-O ELEVII pe VIITOAREA PRIMĂ DOAMNĂ a ROMÂNIEI la o zi DUPĂ ALEGERI! | VIDEO

Distribuie

Carmen Johannis, care va deveni, după validarea soțului său la Cotroceni, prima doamnă a României, nu a așteptat rezultatele oficiale ale alegerilor la București, în sediul de campanie.
Soția lui Klaus Iohannis și-a ținut orele de engleză de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”.
A avut, însă, parte de surprize din partea elevilor săi, notează www.turnulsfatului.ro.
Copiii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, unde este diriginte, i-au pregătit un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă.
În momentul în care Carmen Iohannis a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare și au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formației Queen, „We are the champions”.
Carmen Iohannis a explicat de ce a rămas la Sibiu: „Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi”, a spus viitoarea primă doamnă a României.
Ea s-a referit și la rezultatele obținute la soțul său: „Nimeni nu ne dădea nicio șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus în proiectele în care a crezut”.

Citește mai multe despre Alegeri prezidențiale pe Libertatea.

Comentarii