MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Momentul în care interlopul Săndel Șerbu a fost omorât în bătaie în Marea Britanie. Imaginile șocante au fost făcute publice / VIDEO

Distribuie

Săndel Șerbu, un brăilean de 36 de ani, a avut parte de o moarte șocantă, după ce a fost lovit cu sălbăticie cu bâte și răngi pe o stradă din Ilford, un oraș din estul Londrei. Trei români au fost condamnați la închisoare în cazul crimei, iar imaginile șocante cu momentul în care Șerbu a fost omorât au fost făcute publice.

Crima a avut loc pe 12 noiembrie 2017, când Săndel Șerbu a fost bătut cu bestialitate în Ilford și lăsat să moară în stradă. Momentul agresiunii a fost surprins de camerele de supraveghere.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

În imagini se vede cum Săndel Șerbu a fost atacat la ieșirea dintr-un magazin, după ce a fost urmărit de mai mulți bărbați. Tânărul din Brăila a fost lăsat într-o baltă de sânge, după ce a fost lovit în cap cu bâte și răngi.

O ambulanță, aflată din întâmplare în zonă, i-a speriat pe agresori care au fugit de la fața locului. Săndel Șerbu a fost transportat în stare critică la spital, unde a murit după câteva ore, relatează Daily Mail.

Trei români, condamnați pentru uciderea lui Săndel Șerbu în Marea Britanie

Potrivit observator.tv, Răzvan Vlădescu, 27 de ani şi fratele lui, Araman-Nardi Stoica, 25 de ani, au fost găsiţi vinovaţi de crimă cu premeditare şi posesie de arme albe, iar Ionuţ Vasile, 28 de ani, a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Vlădescu a primit închisoare pe viaţă, din care va executa cel puţin 26 de ani, fratele lui Nardi Stoica, închisoare pe viaţă cu minim 23 de ani de detenţie, iar Vasile 12 ani de închisoare.

Sorin Șerbu, românul omorât în bătaie în Londra, ar fi fost șeful unei grupări mafiote. Moartea lui ar declanșa un război între grupările de interlopi români


Citește și: 

Mărturii copleșitoare împotriva falsului medic de la Spitalul Ilfov: „Rezidenta Raluca m-a cusut și m-a descusut de trei ori! La 9:20 a ieșit copilul, iar eu am ieșit din sală la 11 și ceva!”

O fetiță născută în Anglia nu poate merge la grădiniță în Timișoara! Britanicii i-au greșit numele pe certificat, iar părinții s-au blocat în proceduri birocratice

EUROVISION 2019. Laura Bretan s-a retras de la școală și face homeschooling. Decizia, luată din cauza contractelor și numeroaselor deplasări


 

 

Comentarii