MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 19:01

Nardi Gladiatoru’, suspect în uciderea unui român în Marea Britanie. Apelul lansat de polițiști

Distribuie

Araman-Nardi Stoica, cunoscut și ca Nardi Gladiatoru’, este suspect în uciderea unui român în Marea Britanie. Tânărul de 24 de ani, împreună cu un alt bărbat din România, ar fi implicați în asasinarea lui Sorin Șerbu, zis și Sorin Brăileanu, în noiembrie 2017.

Sorin Șerbu (foto) a fost omorât în bătăie, după ce a fost lovit cu bâte de baseball, în fața unui local românesc de manele din Ifford, o localitate din estul Londrei, relatează news.met.police.uk.

Nardi Gladiatoru, suspect în uciderea unui român în Marea Britanie

Bărbatul din Brăila a murit la spital, la câteva ore de la incidentul șocant.

Între timp, polițiștii britanici au făcut mai multe arestări și au pus sub acuzare două persoane. Este vorba despre români care ar avea legătură cu comiterea crimei.

Suspecții sunt Răzvan Stoica, 26 de ani, cunoscut sub numele de Răzvan Vlăgescu sau 'Jessie' și Araman-Nardi Stoica, 24 de ani, poreclit Nardi Gladiatoru. Bărbțaii sunt căutați de anchetorii britanici care le-au făcut publice pozele.

„Trebuie să-i audiem pe acești bărbați care au legătură cu uciderea brutală a lui Săndel Șerbu. În timp ce am făcut mai multe arestări și am acuzat două persoane, este important să îi identificăm pe Răzvan și pe Araman-Nardi. Îndemn pe oricine îi recunoaște sau știe unde se află, să ia legătura imediat cu Poliția', a declarat Paul Considine, din cadrul Comandamentului pentru Omucideri și crime deosebit de grave.

sursă foto: news.met.police.uk 


Citește și EXCLUSIV / Victor Negrescu: Democrația românească și statul de drept funcționează. Recomandările Comisiei se referă la o percepție


 

Loading...
Comentarii