Mergi direct la conținut »
VIDEO | Momentul în care patru chinezi sunt înghițiți de o groapă uriașă formată în asfalt
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Momentul în care patru chinezi sunt înghițiți de o groapă uriașă formată în asfalt

VIDEO | Momentul în care patru chinezi sunt înghițiți de o groapă uriașă formată în asfalt

Doi oameni au fost uciși în orașul Dazhou, în sud-vestul Chinei, după ce o groapă de scurgere s-a surpat și a înghițit patru oameni. Salvatorii au întâmpinat și ei probleme, o a doua surpare punându-le viețile în pericol chiar în momentul intervenției.

Gaura are o mărime de doi metri pătrați și s-a format în exteriorul unui spital. Salvatorii încă sapă după un bărbat și nepotul lui, după ce ambii au fost înghițiți de pământ în tragicul incident, scrie Daily Mail.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropiere sunt șocante, acestea arătând oamenii care cad în hăul produs pe trotuar. Câteva momente mai târziu, o a doua surpare a adus în groapă mai multe bucăți de pavaj și a pus în pericol viețile salvatorilor care au intervenit pentru a-i scoate pe oamenii afectați.


CITEȘTE ȘI: Pavel Bartoș se tunde la același hairstilist de 10 ani, deși i-a tăiat urechea! Cum l-a cunoscut prezentatorul pe Rash


FOTO: CAPTRĂ VIDEO

Close
Închide
  Close