Mergi direct la conținut »
Motivul şocant pentru care adolescentul de 19 ani din Iaşi s-a sinucis. Tatăl lui plecase de acasă cu o studentă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Motivul şocant pentru care adolescentul de 19 ani din Iaşi s-a sinucis. Tatăl lui plecase de acasă cu o studentă

Motivul şocant pentru care adolescentul de 19 ani din Iaşi s-a sinucis. Tatăl lui plecase de acasă cu o studentă

Amănunte incredibile au ieșit la iveală despre familia lui Ștefan, adolescentul în vârstă de 19 ani, care s-a sinucis duminică, 30 septembrie. Acesta s-a aruncat de la etajul cinci al apartamentului în care locuia. Tatăl lui plecase de acasă cu o studentă. În plus, susţine presa ieşeană, mama băiatului ar suferi de o boală incurabilă.

O adevărată tragedie a lovit o cunoscută familie din Iaşi. Fiul unui conferenţiar al Universităţii de Arte şi nepotul unui notar şi al unui fost procuror a murit ieri, la prânz, după ce a căzut de la etajul 5, potrivit Observator.tv. Ştefan împreună cu mama sa, după ce părinţii se despărţiseră, tatăl plecând de acasă pentru o studentă.

Tânărul a căzut de la peste 10 metri înălțime, iar impactul puternic cu solul i-a fost fatal, relatează Mediafax.ro. Medicii chemați de urgență la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă nu l-au mai putut readuce la viață.

Citește și

Ce a spus preotul care a oficiat slujba de cununie a principelul Nicolae. A făcut referire la mama sa, care nu a venit la nuntă | FOTO

 

Close
Închide
  Close