Mergi direct la conținut »
Muzeul Naţional Cotroceni are program special, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Muzeul Naţional Cotroceni are program special, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României

Muzeul Naţional Cotroceni invită publicul să sărbătorească Ziua Naţională a României, pe 1 decembrie, printr-o incursiune în istoria locului în care Regele Ferdinand a semnat "Proclamaţia către ţară", prin care se afirma idealul naţional - unirea Transilvaniei şi Bucovinei cu România, potrivit unui comunicat al conducerii muzeului.

Vizitatorii vor avea ocazia să fie martorii unei expoziţii eveniment – „Marea Unire”, de la victoria în Primul Război Mondial la Încoronarea Suveranilor României Mari”, pe care Muzeul Naţional Cotroceni a prezentat-o, pe parcursul anului 2018, la Roma, Baku, Istanbul, Vilnius, Riga şi Chişinău.

În intervalul orar 11,00-15,00, publicul va avea prilejul să afle cele mai interesante informaţii despre expoziţie chiar de la specialiştii Muzeului Naţional Cotroceni, cei care au conceput acest proiect. Așadar, o ocazie bună de a aniversa Centenarul Marii Uniri.

Muzeul poate fi vizitat în intervalul orar 09:30 – 15:30 (ora de intrare a ultimului grup de vizitatori), iar programările pentru acces se pot face telefonic – la numărul 021-317.31.07 şi online pe pagina muzeulcotroceni.ro.

Copiii cu vârstă de până în 14 ani beneficiază de intrare gratuită.

Potrivit sursei citate, Muzeul Naţional Cotroceni va fi deschis şi în data de 30 noiembrie, dar este [nchis pe 2 decembrie.

FOTO – muzeulcotroceni.ro


Citește și… Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei


 

Close
Închide
  Close