Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Naufragiu în Brazilia | Cel puțin zece oameni au murit și 30 sunt dați dispăruți, după ce un vas s-a scufundat

Naufragiu în Brazilia | Cel puțin zece oameni au murit și 30 sunt dați dispăruți, după ce un vas s-a scufundat

Cel puțin zece persoane au murit și alte zeci sunt date dispărute, după ce un vas care transporta 70 de oameni s-a scufundat în Brazilia. Naufragiul a avut loc pe râul Xingu, în nordul țării, relatează Express.co.uk.

Vasul Comandante Ribeiro avea la bord aproximativ 70 de oameni. Plecase din portul Santarem şi se îndrepta spre localitatea Vitoria do Xingu. Pe drum, a făcut trei opriri, dintre care ultima în Porto de Moz.

Ulterior, din motive necunoscute, vasul s-a scufundat, iar aproximativ 28 de persoane au fost salvate, în timp ce trupurile neînsuflețite a alți zece pasageri au fost recuperate din apă.

Operațiunile de salvare continuă, mai ales că aproximativ 30 de persoane sunt date dispărute. Totodată, autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cauzele tragediei.


Citește și: Telenovelă la Cernavodă. Motivul incredibil pentru care un bâtrân a vrut s-o omoare pe femeia care-l îngrijea


Foto: EPA

Close
Închide
  Close