Mergi direct la conținut »
UPDATE: Negoiță la ICCJ - Fata aceea a fost recomandată de la Turnu Măgurele, de partid, dar sigur nu de Dragnea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: Negoiță la ICCJ - Fata aceea a fost recomandată de la Turnu Măgurele, de partid, dar sigur nu de Dragnea

UPDATE: Negoiță la ICCJ – Fata aceea a fost recomandată de la Turnu Măgurele, de partid, dar sigur nu de Dragnea

Primarul Sectorului 3 din Capitală , Robert Negoiță, s-a prezentat, joi dimineață, la sediul ICCJ unde a fost chemat să răspundă ca martor mai multor întrebări în dosarul în care este judecat Liviu Dragnea, pentru fapte de corupție privind angajarea pretins nelegală a unor membre de partid la DGASPC Teleorman.

De Cătălin Lupășteanu,

„Eu pe cele două doamne dacă le mai văd nu le mai recunosc. Am aflat, și de aceea sunt aici, că una dintre c ele două persoane a fost angajată la mine la cabinet când am fost parlamentar în Teleorman”, e explicat edilul la intrarea în sediul instanței.

El spune că femeia „a fost recomandată de către partid” și că nu a știut că în paralel era angajată și la o instituție de stat.

„Vă imaginați că nu am știut de faptul că e angajată a unei instituții publice.

Acea domnișoară a fost recomandată de partid, de la Turnu  Măgurele, dacă nu mă înșel, pentru biroul meu de parlamentar și a fost plătită din suma forfetară de la biroul parlamentar”, a mai spus primarul.

„Sigur nu a fost recomandată de Dragnea”

„Tot ce pot spune despre această persoană care a lucrat nu mai mult de doi ani la mine la cabinet e ca își făcea datoria asa cum trebuie la cabinet. Eu nu am cunoscut faptul că ea, Bototrogeanu, la acea vreme a figurat ca angajată la DGASPC”, le-a explicat Negoiță judecătorilor.

Întrebat de procurorul DNA „cum își selecta persoanele care au trecut pe la cabinet” edilul a spus: „cred că pe Bototrogeanu am cunoscut-o în campania electorală și în felul acesta ulterior am angajat-o posibil la recomandarea unui coleg de partid”.

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus
Recomandări

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

 

Pus de magistrații ICCJ să își amintească negreșit cine este colegul de partid care a recomandat-o pe femeie primarul a spu că acesta sigur nu este Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea nu a fost implicat în campania mea iar dacă am afirmat că am angajat-o la cabinetul parlamentar menționez că nu s-a făcut la recomandarea lui Dragnea. Putea fi primarul orașului Turnu Măgurele, Nicolae Mohanu, sau viceprimarul”, a forțat edilul memoriile.

VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților”

 

 

 

Close
Închide
  Close