De Daria Maria Diaconu,

Nepoata lui Boris Elțîn, Maria Yumasheva, care în prezent are doar 17 ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, fedor Smolov, în vârstă de 29 de ani. Anunțul despre căsătoria celor doi a stârnit numeroase controverse din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, scrie as.com.

Maria Yumasheva și Fedor Smolov se vor putea căsători abia după ce nepoata ex-liderului de la Kremlin va împlini 18 ani, în luna aprilie. Nunta celor doi ar putea avea loc în Caraibe, după cum afirmă presa din Rusia.

View this post on Instagram

Gang gang #ooooweeee

A post shared by Fedor Smolov (@smolovfedor_10) on

Fedor Smolov și Maria Yumasheva au petrecut sărbătorile de iarnă în insula Saint Barthelemy. Acolo au decis cei doi să facă un pas important în ceea ce privește relația lor.

Fedor Smolov a fost căsătorit cu modelul și prezentatoarea de televiziune Victoria Lopyreva, în vârstă de 36 de ani, care a fost desemnată Miss Rusia în anul 2003. cei doi s-au separat în anul 2015.

FOTO: Hepta; Instagram

Citeşte şi:

Bucureștiul liber de acum 30 de ani, fotografiat de un japonez aventurier: “Am văzut mulți oameni frumoși și liberi în acele zile”

La Dărmănești, Bacău, jocul ursului datează de secole. Tradiția nu exclude boxele, inspirația de pe YouTube și mersul cu metroul în Capitală: “Urșii mei nu trebuie tunși, numai cheptănați și unși!”

Rapoartele explozive ale CIA din timpul Revoluției din România, desecretizate după 30 de ani. Planul eșuat al lui Ion Iliescu

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși