MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 15:18 , de Valentina Postelnicu

Nicolae Bănicioiu, atac la conducerea PSD: Tindem să devenim un partid de scandalagii și oportuniști, lucrurile ne scapă de sub control!

Distribuie

Nicolae Bănicioiu, atac la conducerea PSD: Tindem să devenim un partid de scandalagii și oportuniști, iar lucrurile ne scapă de sub control, a scris vicepreședintele PSD, vineri, pe pagina de Facebook, în contextul crizei declanșate de conflictul Tudose-Dan.

'În ultimele zile mulți dintre voi, prieteni de pe FB, colegi de partid, m-ați întrebat ce părere am despre ce se întîmpla acum în psd-alt scandal, alte demișii etc…Eu cred că  într-un mod brutal și riscăm să ne pierdem busolă! Am schimbat un premier (pe nu știu ce motiv), am schimbat miniștrii, am dat mulți colegi afară (pe motive puerile și orgolii rănite) și la final ce am realizat? Guvernăm mai bine!? Facem ce se asteaptă oamenii de la noi !?', a scris Bănicioiu pe pagina de socializare.

Potrivit deputatului PSD, care este și vicepreședinte al partidului, ceea ce se întâmplă în acest moment este o 'reglare a orgoliilor'.

'Nu putem schimbă premieri și guverne la fiecare 6 luni …Nu pentru a ne regla orgoliile între noi ne-au votat oamenii! Dacă lăsam patimă și luptele interne deoparte am putea schimbă viață românilor în mai bine, am avea timp și energie pentru a construi o țara așa cum ne dorim cu toții și așa cum psd a făcut-o de fiecare data cînd a guvernat și mai ales așa cum se asteaptă oamenii de la noi! PSD era un partid al oamenilor competenți (o recunoșteau chiar și adversarii noștri) iar acum tindem să devenim… un partid de scandalagii și oportuniști! Haideți să redevenim ceea ce se asteaptă oamenii să fim!', a mai spus Bănicioiu.

Premierul Mihai Tudose i-a cerut demisia ministrului Carmen Dan. 'Dacă ministrul Carmen Dan va fi lăsată, își va da demisia'. 'Eu o voi accepta', a spus șeful Executivului, care a acuzat-o pe Carmen Dan că l-a mințit atunci când i-a spus că cel propus pentru a prelua funcția de șef al Poliției Române își dorește acest post, deși nu era adevărat.

Ministrul de Interne a ieșit joi seară într-o conferință de presă, pentru a anunța că nu demisionează. „Guvernul este unul politic, iar miniștrii sunt numiți în forurile statutare și tot acolo se decide retragerea lor din Guvern', a spus Carmen Dan, joi seară.

Citește și: Cotidianul sârb Blic scrie că Victor Ponta a primit cetăţenia sârbă. Ponta: „Am primit o calitate onorifică'

Loading...
Comentarii