Mergi direct la conținut »
Noi detalii despre mariajul fostului cuplu prezidențial mexican. Enrique Pena Nieto și-a ales soția dintr-un catalog cu actrițe | FOTO Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Noi detalii despre mariajul fostului cuplu prezidențial mexican. Enrique Pena Nieto și-a ales soția dintr-un catalog cu actrițe | FOTO

Noi detalii despre mariajul fostului cuplu prezidențial mexican. Enrique Pena Nieto și-a ales soția dintr-un catalog cu actrițe | FOTO

Odată cu anunțul separarării fostului cuplu prezidențial Angelica Rivera-Enrique Pena Nieto ies la iveală noi amănute despre mariajul pe care l-au avut aceștia.

Angelica Rivera și fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, sunt în centrul atenției în aceste zile, după ce s-a aflat că divorțează. Odată cu anunțul separării, ies la iveală noi detalii despre cum a fpst relația acestora.

Potrivit prresei locale, Angelica Rivera, o cunoscută stea a telenovelelor, i-a fost prezentată lui Enrique Pena Nieto dintr-un catalog cu actrițe de la Televisa, pentru ca acesta să-și aleagă soție.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalista Sanjuana Martinez, în cartea „Soy la duena”, scrisă în anul 2016.

Astfel, la acea vreme, Enrique Pena Nieto a primit o propunere din partea Televisa, care i-a prezentat mai multe celebrități, printre care și pe Angelica Rivera. Atunci, actrița era prinsă cu filmările pentru telenovela „Destilando Amor”.

După ce și-au început relația, Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto, care s-au căsătorit în anul 2010, au încercat să contruiască o imagine idilică de cuplu. Această imagine de cuplu perfect l-a ajutat pe Pena Nieto să obțină voturile majorității la alegerile prezidențiale din 2012.

„A fost o strategie bine pusă la punct pentru a oferi mexicanilor o poveste de dragoste desprinsă din basme”, a afirmat jurnalista.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Fosta primă doamnă a Mexicului, actrița de telenovele Angelica Rivera, a anunțat de curând că se separă de Enrique Pena Nieto.Cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul divorțului, ex-președintele Mexicului a fost surprins la Madrid în compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz. Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani.

FOTO: Northfoto

Citește și: O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

 

Close
Închide
  Close