De Mirela Neag, Răzvan Luțac, Cătălin Tolontan,

Soția lui Mugur Dobre, fiul primarului din comuna Petrăchioaia, susține că acesta nu are legătură cu firma piscicolă și cu afacerea, în ciuda mărturiilor și dovezilor prezentate de Libertatea.

Ziarul a dezvăluit astăzi că fiul primarului din Petrăchioaia, care a intrat în atenția publică după ce a apărat un șofer care numise „cioară” o elevă de 13 ani, a primit balta din aceeași comună. Mai mult, acesta i-a numit „cioroi”, pe rețelele de socializare, pe cei care s-au plâns de lipsa peștelui.

În aceeași declarație, nora primarului recunoaște că Mugur Dobre “a mai lăsat comentarii, uneori chiar nepotrivite”, dar asta “cu mult timp în urmă”.

Iată întreg comentariul femeii:

“Bună ziua!

Numele meu este Dobre Andrei Alina și vă scriu in legătură cu fotografia care a apărut astăzi în cotidianul Libertatea.

Fotografia a fost preluată de pe contul meu de Facebook, iar subiectul la care faceți referire nu are nicio legătură cu imaginea mea și a celorlalte persoane din acea fotografie.

Aveți datoria legală de a vă informa înainte de a publica o știre și mai ales de a folosi imaginea unei persoane fără acordul ei, asta având în vedere faptul că nici eu și nici soțul meu nu suntem persoane publice.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Subiectul pe care l-ați abordat dumneavoastră în cautare de “senzațional” este de departe eronat, conține numai informații false pentru care cei ce au “investigat” vor suporta consecințele prevăzute de lege.

Atât eu cât și soțul meu lucram în alte domenii decât cele menționate de dumneavoastră, în alta localitate dintr-un alt județ, nu avem nicio legătură cu societatea amintită în articol. Nu neg faptul că soțul meu se cunoaște cu administratorul bălții, după cum probabil știți în mediul rural “toată lumea se știe cu toată lumea”, nu dezmint faptul că a mai lăsat comentarii uneori chiar nepotrivite (lucru întâmplat cu mult timp în urmă), dar de aici până la crearea unui astfel de subiect care ne pune într-o situație stânjenitoare este o distanță foarte mare.

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare
Recomandări

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare

Dacă soțul meu era administratorul acelei bălți folosea pagina de promovare a acesteia pentru a adăuga comentarii la adresa nemulțumiților, după cum ați scris.

Atât eu cât și soțul meu am fost toată ziua sunați în legătură cu această știre. Cu ce drept s-a folosit imaginea mea în acest articol? Cum se pot dovedi cele scrise de “investigatorul” dumneavoastră?

Vă solicit sa scoateți fotografiile întrucât nu avem nicio legătură cu acest subiect! Zi frumoasă!”, a scris aceasta.

Citeşte şi:

Fiul primarului PNL rasist a primit balta din comuna condusă de tatăl său și le spune „Cioroiule!” celor care se plâng că balta nu are pește!

100.000 de euro părculețul, 68.000 de euro un beton în mijlocul câmpului la Petrăchioaia! Primarul PNL simpatizant al rasiștilor și-a modernizat vila impunătoare într-un an

Primarul care a făcut “jegoasă” familia fetei date jos din autobuzul școlii a eliberat 125 de licențe de taxi, în loc de 13, spune Curtea de Conturi!

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci