MENIU CAUTĂ
, de Sorin Golea

Abia a început şcoala și avem ofertă de meditaţii pentru orice! Chiar şi limba indoneziană

Distribuie

Nici nu s-a auzit clopoţelul de început de an şcolar, dar Internetul este plin deja de oferte la meditaţii, fel de fel. Unele mai exotice decât altele, unele mai ofertante decât altele.

Pentru ”limba matematică”, un asistent universitar, ”fără pretenţii”, cere 50 de lei pentru două ore de pregătire. Cum ar veni: e foame mare!

Tot la matematică există şi oferte mai înalte, adică 80 de lei pentru două ore, dar aici se pot pregăti inclusiv studenţi din anii I şi II de mate!

La română, există oferte din partea unor studenţi, de 25 de lei pe două ore, fără pretenţii, dar şi mai… de lux, respectiv 50 de lei pe două ore (cu trei elevi) la pregătire pentru Bac, sau 70 de lei pe două ore (pentru un elev), tot pentru Bacalaureat.

Pentru mediataţii la propriul domiciliu, preţul creşte

Limba engleză merge la 50 de lei, sau 70 de lei pe două ore, în funcţie de pretenţii. Limbi exotice: suedeza costă 70 de lei de pregătire timp de două ore, japoneza costă 60 de lei pe două ore, iar indoenziana 40 de lei pe două ore.

La capitolul meditaţii de lux, pregătirea la biologie cu un doctor în biologie costă 80 de lei pe două ore – la el acasă! Dacă elevul vrea să facă mediataţia la propriul domiciliu, preţul creşte – nespecificat de mult!

Citește mai multe despre meditatii pe Libertatea.

Comentarii