MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Drama unei adolescente de 17 ani. A fost violată de 10 bărbați la o petrecere, în timp ce o prietenă râdea de ea!

Distribuie

O adolescentă din Argentina a povestit într-un clip video cum a fost violată de cel puțin 10 bărbați în timpul unei petreceri organizate într-o casă. În timp ce era abuzată sexual, fata de 17 ani susține că prietena cu care venise la petrecere râdea de ea.

Tânăra a mărturisit coșmarul pe care l-a trăit pentru ca alte fete să-și aleagă cu atenție anturajul și să nu fie batjocorite, notează Daily Mail.

Adolescenta a spus că la petrecerea la care a fost abuzată s-a consumat alcool și crede că a fost drogată. În clipul de 40 de secunde, fata spune că unul dintre petrecăreți a dus-o cu forța într-o cameră.

„Apoi mai mulți băieți și-au făcut apariția. M-au împins și m-au lovit. M-au umplut de vânătăi și mi-au făcut rău”, a spus tânăra.

Fata și-a amintit că niciuna dintre persoanele aflate la petrecere nu a ajutat-o.

„Așa zisa prietenă m-a văzut că eram pe pat dezbrăcată. S-a uitat la mine, a râs și a plecat. Și după ce ea a plecat, bărbații au continuat să mă violeze și au venit și alții, unul după altul”, a povestit tânăra.

Potrivit presei din Argentina, cel puțin 10 bărbați sunt anchetați deoarece ar fi violat-o pe tânără. Abuzul a avut loc într-o locuință din orașul Florencio Varela, din provincia argentiniană Buenos Aires, unde s-au consumat alcool și cannabis.

Surse judiciare susțin că victima a reușit să-i identifice pe suspecții care au violat-o. De asemenea, legiștii susțin că fata a fost abuzată sexual.

Polițiștii au reținut nouă persoane acuzat de viol. Printre acestea se numără și un adolescent de 14 ani are este judecat de un tribunal pentru minori.


Citește și:

Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM


 

Comentarii