Mergi direct la conținut »
FOTO | O asistentă medicală a fost arestată în cazul celor 8 bebeluși uciși la un spital din Anglia Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

FOTO | O asistentă medicală a fost arestată în cazul celor 8 bebeluși uciși la un spital din Anglia

O tânără de 28 de ani a fost arestată, marți, în cazul celor 8 bebeluși uciși la Spitalul Countess din Chester. Asistenta medicală era foarte apreciată la locul de muncă, fiind considerată de colegii ei din domeniul medical un fel de înger păzitor al copiilor care treceau pragul spitalului. 

Lucy Letby, 28 de ani, a fost arestată, marți, în casa ei în valoare de 180.000 de lire sterline din Chester. Tânăra, asistentă medicală la Spitalul Countess din Chester, este acuzată că ar fi ucis 8 bebeluși și ar fi încercat să omoare alți 6.

Autoritățile au cercetat vila tinerei care se află la o distanță de un kilometru și jumătate de spital, ridicând un cort albastru în grădina casei pentru a aduna probe, în timp ce Lucy a fost dusă la o secție de poliție pentru a fi interogată. Poliția a efectuat căutări chiar și în casa părinților femeii de 28 de ani.

Arestarea tinerei a șocat colegii de la spitalul la care lucra pentru că aceștia o vedeau ca pe un campion al copiilor de care avea grijă. Lucy organizase campanii de strângere de fonduri pentru a construi pentru bebeluși o unitate nouă, de 3 milioane de lire sterline, în spital.

Anchetatorii cred că numărul bebelușilor care au fost uciși de Lucy este mai mare, dar investigația continuă în acest caz. Motivul pentru care tânăra ar fi comis aceste crime este încă necunoscut.


VIDEO/Locuitorii din Padina de Buzău stau pe o rezervă de gaze, dar gătesc la butelie și se încălzesc cu lemne. ”Noi o să trăim la fel de prost”


Close
Închide
  Close