17 Iul. 2017 14:24

O bătrânică de 88 de ani a crezut că mai are câteva luni de trăit, așa că a început să croșeteze în așteptarea morții. Ce a ieșit

Distribuie

O bătrânică în vârstă de 88 de ani a crezut că mai are doar câteva luni de trăit, după ce doctorii i-au spus că suferă de cancer la plămâni în fază terminală. În așteptarea morții, Eva Jay a început să croșeteze. Doi ani mai târziu, ea a realizat o ambarcațiune de peste 1,5 metri lungime, din lână, relatează Yahoo News.

În 2015, Eva Jay, care are 88 de ani, a aflat diagnosticul dur din partea medicilor. Mai are de trăit doar câteva luni, căci suferă de cancer în față terminală. De atunci, femeia și-a petrecut fiecare zi încercând să învingă boala, dar și … croșetând. Până la șase ore pe zi, ea a lucrat la replica unui iaht, realizat complet din lână. Și a reușit să „construiască” o astfel de ambarcațiune, care are nu mai puțin de 1,5 metri lungime și 60 de centimetri înălțime.


Citește și: EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi


„După a primit diagnosticul, în decembrie 2015, i-am făcut o listă cu motive pentru care merită să trăiască, iar al doilea pe listă a fost ‘nu ai terminat iahtul’. A reușit să-l termine în timp ce era foarte bolnavă”, a povestit fiica femeii, Claire Pierce, în vârstă de 57 de ani.

Acum, Eva Jay vrea ca ambarcațiunea din lână să ajungă la cineva care o apreciază. În plus, de atunci femeia care este pasionată de croșetat a mai făcut și o casă pentru păpuși, precum și alte obiecte.

„Nu renunța să trăiești doar pentru că mori – este noul meu motto”, a spus Eva.  Pentru iahtul de lână, femeia a folosit peste 100 de ghemuri. Totodată, Eva, care este singură din 2008, când soțul ei a decedat, a mai făcut o rulotă pe care a donat-o unui spital, precum și alte obiecte din lână.


Citește și: EXCLUSIV/ 10.000 de euro ca să ucizi un singur exemplar. România este un paradis al acestui tip de vânătoare


Comentarii