MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 11:07

O braziliancă a cheltuit peste jumătate de milion de dolari ca să arate precum Kim Kardashian. E mulțumită după a 30-a operație

Distribuie

O braziliancă a cheltuit peste jumătate de milion de dolari ca să arate precum Kim Kardashian. Femeia, care locuiește în California și Dubai, susține acum că renunță la operațiile estice. Ultima dintre cele 30 de intervențiile chirurgicale pe tot corpul i-a pus viața în pericol. Jennifer Pamplona, de 26 de ani, a apelat recent la medici, care i-au injectat o cantitate mare de grăsime în fund. Femeia are tot corpul operat și și-a scos și câteva coaste. Esteticienii refuză să o mai opereze de acum înainte.

Brazilianca a cheltuit peste jumătate de milion de dolari ca să să o copieze pe Kim Kardashian. Medicii refuză să o mai opereze datorită riscurilor imense. La ultima operație de mărire a posteriorului, femeia și-a injectat aproximativ 2,72 de kilograme de grăsime, o cantitate riscantă pentru o asemenea operație, care i-a pus viața în pericol, relatează dailymail.co.uk.

Înainte de această ultimă operație, cinci chirurgi au refuzat să o opereze, așa că brazilianca a apelat la cel de-al șaselea care a fost dispus să-și asume riscul.

Jennifer Pamplona, un fost model care a prezentat colecții ale casei Versace, a devenit celebră după ce și-a făcut nouă intervenții chirurgicale în numai 24 de ore, iar pentru toate operațiile a plătit până acum £430,000, respectiv aproape jumătate de milion de dolari.

Ea s-a declarat abia acum fericită de rezultatul intervențiilor și a anunțat că renunță la ele, considerând că a ajuns copia fidelă a idolului ei, Kim Kardashian.

Femeia a început transformările la cuțit în urmă cu trei ani urmându-și visul de a deveni 'o Barbie braziliană'. A trecut prin proceduri diverse, operându-și tot corpul, de la înlăturarea a opt coaste, la rinoplastie, mărirea sânilor, liposucție, intervenții la dantură, la buze și la față.

Sursa foto: Instagram


FOTO | O studentă a dezvoltat un tip rar de cancer și i s-a amputat un deget din cauza unui obicei pe care îl fac toți oamenii


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii