Mergi direct la conținut »
O bucată imensă de fier a căzut din cer și a distrus un balcon în Brăila. Cel mai probabil, obiectul s-a desprins de la un avion
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

O bucată imensă de fier a căzut din cer și a distrus un balcon în Brăila. Cel mai probabil, obiectul s-a desprins de la un avion

O întâmplare mai puțin obișnuită a avut loc ieri la Brăila. Balconul unui apartament din blocul N1 din cartierul Obor a fost distrus de o imensă bucată de metal căzută din cer.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11.30, iar proprietara apartamentului, o femeie de 38 de ani, a crezut că a fost o explozie de la gaze sau ceva de genul, a informat obiectivbr.com.

Balconul a fost deteriorat

„Eram în casă, cu copilul și cu mama mea”

„Eram în casă, cu copilul și cu mama mea, iar la un moment dat a bubuit ceva foarte tare. Am crezut că e vreo explozie de gaze sau așa ceva în interiorul blocului. Pe urmă am văzut pe fereastră bucăți de polistiren zburând prin aer și mi-am dat seama că afară s-a întâmplat ceva, nu înăuntru.

Când am ieșit, am observat gaura din acoperișul balconului și din peretele exterior, apoi am văzut acel obiect metalic, căzut la câțiva metri distanță”, a povestit femeia. Ea a sunat la numărul de urgențe 112, iar la scurt timp la fața locului a sosit un echipaj al Poliției.

„În urma unei sesizări primite la 112 de la brăileancă în vârstă de 38 de ani, un echipaj s-a deplasat la un bloc din cartierul Obor, unde a constatat că un obiect metalic căzut de la înălțime a provocat distrugerea acoperișului unui balcon. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru distrugere, iar cercetările continuă”, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila.

Cel mai probabil, piesa metalică provine de la un aparat de zbor – avion sau elicopter.


Cum a murit Andrei Balica, un tânăr româno-moldovean care a plecat în lume, în căutarea unei vieți mai bune. Raportul poliției din Berlin: „O seringă cu urme de heroină, lângă cadavru”

Close
Închide
  Close