MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 15:20

FOTO | O femeie a fost diagnosticată cu cancer după ce a postat o fotografie pe Facebook

Distribuie

Femeia a postat o fotografie pe rețeaua de socializare și a fost sfătuită să caute ajutor special. Deși sugestia i s-a părut extremă, ea a fost la medic și a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. 

Jean Williams Taylor, din Wigan, Anglia, a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie cu unghia ei curbată. Unul dintre utilizatori i-a sugerat femeii să meargă de urgență la doctor, potrivit mirror.co.uk.

Deși i s-a părut un sfat extrem, Jean a mers totuși să o vadă un specialist. După câteva zile de teste, ea a fost diagnosticată cu cancer la ambii plămâni.

„Acum 2 săptămâni am postat o fotografie pe contul meu întrebând dacă a mai văzut cineva unghii ca ale mele. Am fost sfătuită să merg la doctor. Puțin cam extrem, am gândit. 

După câteva zile, am primit însă rezultatele….Am cancer la ambii plămâni!

Unghiile curbate au legătură deseori cu boli de inimă și plămâni. Ele au denumirea oficială de degete hipocratice” , a scris Jean pe Facebook.

Dgetele hipocratice au un aspect ușor curbat, cu o formă sferică mărită la capul acestora. Inflamația tisulară distorsionează amplasarea normală a pielii și determină un aspect spongios al unghiei.

Deoarece acest tip de degete a fost prima dată descris în pacienții cu empiem, a fost asociat cu numeroase boli pulmonare, cardiovasculare, neoplazice, infecțioase, hepato-biliare, mediastinale, endocrine și gastrointestinale.

Sursă foto Facebok Jean Williams Taylor.


Mihai Fifor, declarație despre stagiul militar obligatoriu în România. ”Vă reamintesc faptul că stagiul militar în România este suspendat, nu anulat”


 

Citește mai multe despre boala, Cancer, fotografie și semn pe Libertatea.

Comentarii