Mergi direct la conținut »
O femeie a fost găsită în stare gravă în pat, înconjurată de cei 17 câini pe care îi îngrijea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie a fost găsită în stare gravă în pat, înconjurată de cei 17 câini pe care îi îngrijea

O femeie a fost găsită în stare gravă în pat, înconjurată de cei 17 câini pe care îi îngrijea

O femeie din Dărmănești, județul Bacău, n-a mai fost văzută de vecini de câteva zile, iar aceștia au anunțat autoritățile. Oamenii se temeau că femeia ar fi putut păți ceva grav.

Pompierii aui bătut la ușa acesteia și nimeni n-a răspuns. Aceștia au spart ușa locuinței și au fgăsit-o pe respectiva femeie întinsă în pat și înconjurată de 17 câini, pe care îi întreținea, a anunțat observator.tv.

Femeia a fost găsită în stare gravă, cu traumatism cranio-cerebral. Ea a putut să spună că nu a mai fost vizitată de nimeni în ultima vreme şi că singurii ei prieteni erau câinii.

Femeia a fost preluată de o ambulanță care a transportat-o la UPU Suceava unde a fost internată cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral. Polițiștii au solicitat Primăriei Dărmănești să preia câinii fără stăpân găsiți în locuință.


Nota de plată a sărbătorilor de Paște: zeci de mii de euro pentru iepurași 3D și decorațiuni de plastic! „Valoarea este una spirituală! Acesta este beneficiul, plăcutul ochiului”

Close
Închide
  Close