MENIU CAUTĂ

O femeie a găsit o modalitate groaznică de a-și pedepsi soțul pentru infidelități. Nu l-a omorât, dar tot a fost arestată!

Distribuie

O femeie din Africa de Sud n-a mai suportat infidelitățile soțului și a decis să-l pedepsească. Metoda a fost cruntă și i-a adus femeii arestarea sub acuzația de tentativă de omor, a anunțat timeslive.co.za.

Identitatea femeii n-a fost dezvăluită. Nici a bărbatului. Se știe doar vârsta acestuia din urmă: 48 de ani. Femeia l-a pedepsit aruncându-i cu apă fiartă pe organele genitale!

Arsuri de gradul trei

Bărbatul a suferit arsuri de gradul trei și dureri atroce. Totul s-a întâmplat în urmă cu două săotămâni, în casa familiei din Benoni, o zonă de la la marginea metropolei Johannesburg.

Femeia a așteptat ca soțul să adoarmă, l-a dezbrăcat ușor, apoi i-a aruncat cu apa fiartă pe el.

„La fel de mult cum luptăm împotriva abuzurilor comise împotriva femeilor și copiilor trebuie s-o facem și împotriva abuzurilor comise împotriva bărbaților. Oricine încalcă legea, trebuie să plătească”, a spus un reprezentant al autorităților.

O altă femeie și-a înjunghiat soțul, apoi a făcut un selfie cu el!


VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

VIDEO/ Raluka și Liviu Teodorescu, destăinuiri despre relația cu părinții lor: „Ne mai certăm, aruncăm cu chestii unul în altul”

PROCESUL COLECTIV. Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, citat cu mandat de aducere la următorul termen

Citește mai multe despre Africa de Sud, apa, Organe genitale și sot pe Libertatea.

Comentarii