MENIU CAUTĂ

O femeie a mințit că are cancer și a primit donații uriașe. A fost arestată când a fost prinsă cu minciuna

Distribuie

Patricia Robertshaw, o femeie de 42 de ani din Marea Britanie, a folosit documente false prin care a fraudat asociații de caritate să o ajute cu bani.

Ea a susținut că are cancer și a cerut bani pentru operații și tratamente. Ea a mințit în privința stării ei de sănătate și și-a luat un concediu medical de trei luni, pretinzând că urmează un tratament de radioterapie, a informat metro.co.uk.

În tot acest timp, ea și-a căutat alt serviciu (în momentul acela lucra ca organizator de evenimente) și a încercat să păcălească viitorii angajatori aducând documente false privind calificările ei, susținând că are un doctorat în filozofie obținut la Universitatea din Leeds.

Va sta patru ani și cinci după gratii

Între septembrie 2015 și noiembrie 2017, ea a reușit să pună mâna pe 86.833 de lire sterline numai pe baza acestei minciuni. Ea a fost prinsă după ce cineva s-a gândit să verifice actele depuse de ea și a descoperit că erau niște falsuri grosolane. Oamenii au intrat la bănuieli după ce i-au oferit posibilitatea de participa la două consultări gratuite, dar le-a refuzat de fiecare dată.

Femeia și-a recunoscut vinovăția și a primit o condamnare de patru ani și cinci luni de închisoare cu executare.


Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

Citește mai multe despre Cancer, Caritate și minciună pe Libertatea.

Comentarii