MENIU CAUTĂ

O femeie a murit de cinci ani, dar soțul ei și nora au continuat să-i ia pensia în tot acest timp

Distribuie

Statul italian a continuat să-i plătească pensie unei femei moarte în urmă cu cinci ani. Bărbatul văduv și nora lui au tăcut și au continuat să-i ia suma lunară în tot acest timp.

Văduvul și nora lui nu s-au dus să scoată banii de la bancomat, ci au folosit cardul ei pentru a plăti diverse cumpărături de la supermarket! Familia a „uitat” să informeze autoritățile că bătrâna a murit, a notat lanazione.it.

Au fost dați în vileag când au vrut să facă un card de fidelitate

Cei doi n-au vrut să se ducă la bancomat ca să scoată bani, pentru a nu fi filmați de camerele de luat vederi de la orice bancă sau ATM. De aceea, ei au preferat să facă doar plăți cu cardul care se „umfla” lună de lună cu pensia bătrânei decedate.

Cei doi au vrut să facă un card nou de fidelitate la un anumit magazin folosindu-se de vechiul card. Dar atunci minciuna lor a fost descoperită și au fost reclamați poliției.

La o primă analiză a celor care s-au ocupat de acest dosar s-a constatat că văduvul și nora lui au cheltuit peste 10.000 de euro. Cei doi vor fi judecați pentru înșelăciune. Infracțiunea a avut loc la Citta di Castello, în apropiere de Perugia.


Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

Citește mai multe despre Deces, înşelăciune și pensie pe Libertatea.

Comentarii