MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2018 15:03

O femeie a murit în vacanță după ce a mâncat doar o bucată de carne de pui crudă

Distribuie

Mama a doi copii se afla împreună cu familia într-o vacanță în Grecia. La câteva ore după ce a luat o îmbucătură dintr-un pui nepregătit corespunzător, femeia a murit. 

Natalie Rawnsley, în vârstă de 37 de ani, din Harpenden, Herts, nu suferea de nicio problemă medicală înainte ca tragedia să aibă loc, potrivit metro.co.uk.

Ea se afla alături de cei doi copii și de soț într-o vacanță în Grecia. Familia a luat masa la restaurantul hotelului, iar Natalie a luat doar o îmbucătură din carnea de pui pe care o comandase pentru că aceasta era crudă.

„Natalie și-a comandat altceva decât noi: pui, salată, creveți și legume. Ea a început să mânânce și, după ce a tăiat și a luat o bucată de pui, a vazut că puiul era plin de sânge. S-a ridicat și a dus farfuria înapoi, înlocuind bucata de pui nefăcută cu o alta gătită bine”, a povestit soțul femeii, Stweard.

În seara aceea, Natalie s-a trezit vomând și plângându-se că nu se simte bine. Ea a ajuns la un spital din Corfu, dar la doar 36 de ore după ce a mâncat, femeia avea cheaguri de sânge în tot corpul și a murit.

„Dacă presupunem că este vorba de o infecție E-Coli, există un punct de vârf când începe să producă DIC (Coagularea intravasculară diseminată). Prin definiție, odată ce începe să se întâmple asta, ești condamnat. Este un proces foarte rapid”, a spus expertul în infecții, Profesorul Sebastien Lucas.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Natalie care nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire odată ce s-a instalat infecția. Este cunoscutul faptul că carnea de vită, de porc sau pui pot avea salmonella şi E. coli, bacterii care pot fi periculoase pentru oameni. Temperaturile ridicate care se obțin prin gătirea corectă a cărnii elimină aceste bacterii.


O mireasă a fugit de la nuntă pentru un concert Iris! Solistul a chemat-o pe scenă, motocicliștii au aplaudat-o


 

 

 

 

 

 

Citește mai multe despre carne, Carne de Pui, e.coli și infecție pe Libertatea.

Comentarii