Mergi direct la conținut »
O femeie a născut gemeni la o lună după ce dăduse naștere altui copil!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

O femeie a născut gemeni la o lună după ce dăduse naștere altui copil!

Caz medical neașteptat în Bangladesh. O femeie în vârstă de 20 de ani a mers la sfârșitul lunii februarie la spital, unde a născut un băiețel născut prematur.

Peste 26 de zile, femeia a acuzat dureri și a fost dusă la spital. Acolo i s-a făcut o ecografie și s-a constatat că era gravidă și a născut gemeni, a dezvăluit bbc.com. Doctorii au văzut că era gravidă și au supus-o imediat unei cezariene. Miracolul medical se explică prin faptul că femeia avea două utere separate.

Gemenii nou-născuți sunt perfect sănătoși. Prima oară, femeia a născut la spitalul din Khulna. A doua oară a mers la spitalul din localitatea Jessore. Nu se știe de ce prima oară a mers la un spital, iar a doua oară la altul.

Nu făcuse nicio ecografie

„Când pacienta a venit la spital și i-am făcut ecografie, am descoperit că era însărcinată cu gemeni. Am fost șocați. Niciodată n-am mai întâlnit așa ceva”, a spus Sheila Poddar, medic la spitalul unde i-a fost descoperită sarcina cu gemenii.

Conform medicilor, femeia și soțul ei sunt foarte săraci și nu i-a făcut nimeni niciodată vreo ecografie. „Habar n-avea că mai este însărcinată cu încă doi copii. I-am făcut cezariană și astfel a născut alți doi copii, o fată și un băiat”, a mai spus medicul.

Femeia a spus că „e un miracol că toți copiii mei sunt sănătoși. Sper să-i cresc pe toți fericiți”. Ea este foarte îngrijorată din pricina situației financiare precare, fiindcă soțul ei câștigă echivalentul sumei de 90 de dolari!

Un alt caz care a șocat lumea a fost cel al mamei din China care a născut gemeni făcuți cu tați diferiți.


Reprezentați de mafiotul din „Cazul Shanghai”, chinezii îi invită pe șefii Cupru Min, Coșarcă și Chindriș, în China și apoi cer „raportul geologic” pentru resursele de cupru și de metale rare ale României!

Close
Închide
  Close