Mergi direct la conținut »
O femeie care a născut gemeni cu tați diferiți a fost nevoită să recunoască relația extraconjugală. Decizia luată de soțul ei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

O femeie care a născut gemeni cu tați diferiți a fost nevoită să recunoască relația extraconjugală. Decizia luată de soțul ei

O femeie din China a dat naștere unor gemeni, care aveau tați diferiți. Inițial, soțul său s-a simțit ciudat că unul dintre fiii lui nu seamănă deloc cu el, dar ulterior cuplul a fost nevoit să efectueze și un test de paternitate pentru a înregistra nașterile băieților la postul local de poliție, la începutul anului trecut.

De Dragoș Tănase,

Bărbatul a fost după ce a primit rezultatul testului ADN-ului, care arăta clar că unul dintre băieți nu avea nicio relație biologică cu el. S-a înfuriat și a avut o confruntare cu soția sa, care la început a negat orice aventură extraconjugală și chiar l-a acuzat pe bărbat că a falsificat testul ADN.

Până la urmă, însă, femeia a fost nevoită să recunoască faptul că și-a înșelat soțul, după o aventură de-o noapte, potrivit potrivit ziarului chinez Strait Herald din Xiamen, citat de dailymail.co.uk.

Bărbatul a precizat că își va crește fericit propriul copil, cel biologic, dar nu și pe cel rezultat după aventura soției sale.

Gemenii care se nasc cu tați diferiți sunt cazuri extrem de rare și sunt cunoscute sub numele de superfecundare heteropaternă.

Femeile trebuie, de obicei, să facă sex cu doi bărbați diferiți cu o zi înainte sau după ovulație, pentru ca ambele ovule să fie fertilizate.

Experții spun că este dificil să se calculeze cotele exacte ale fenomenului, însă studiile anterioare au sugerat că șansa ar putea fi între una din 400 de perechi și una din 13.000 de perechi, potrivit The Guardian.

Povești similare au fost raportate în China și înainte

În 2014, un bogat om de afaceri din estul orașului Yiwu a fost devastat după ce a descoperit că unul dintre fiii lui gemeni nu era al lui.

Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
Recomandări
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
 

Potrivit ziarului Sanxiang Urban, tatăl, numit Zhou Gang, a decis să realizeze un test ADN după ce și-a dat seama că fiul său mai mare avea pleoape duble.

El a spus că atât el, cât și mama copiilor aveau pleoape unice, de aceea a găsit ciudat că unul dintre copii avea pleoape duble.

FOTO – Pixabay.com


Citește și…


 

Close
Închide
  Close