MENIU CAUTĂ

VIDEO | O femeie a sărit la bătaie în avion. A lovit alți pasageri, dar și pe membrii echipajului de zbor. Motivul e halucinant

Distribuie

Un incident deosebit de grav a avut loc recent într-un zbor pe ruta Barcelona - Kiev. O tânără care și-a luat o sticlă de whiskey din aeroportul catalan a "dat-o gata" imediat, deși fusese avertizată să nu bea.

Beată fiind, tânăra a început să facă scandal în avion. Ea i-a lovit pe alți pasageri, a țipat, a înjurat, dar a sărit și la gâtul celor din echipajul de zbor, care au încercat s-o calmeze, a notat dailymail.co.uk.

A fost arestată la Kiev

Tânăra nu voia ca vreun străin să stea în preajma ei. Primul care i-a căzut în mână a fost un cetățean chinez. O femeie care a sărit în apărarea asiaticului a încasat-o și ea. „A spus că niciun străin n-ar mai trebui să stea în apropierea ei. Doar pentru că erau străini”, a spus un martor.

Pe imagini se observă și cum un bărbat a lovit-o pe femeia agresivă. La un moment dat, s-a ridicat în picioare și a început să lovească și cu piciorul. Lidiya Polyanskaya, o fostă prezentatoare TV din Ucraina, membră a echipajului, a venit și i-a spus ferm: „Acum trebuie să te calmezi!”.

Nu se știe cum a decurs până la sfârșit zborul , dar agresoarea a fost reținută imediat ce avionul a aterizat la Kiev. 


Ucisă într-un dosar de omor, înviată din vorbe de procuror! Se redeschide misteriosul caz al Adinei Motaș, o adolescentă de 16 ani, dispărută fără urmă acum șase ani

Citește mai multe despre avion și Bataie pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Adriana Nedelea la FIX: Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Națională 2019
Comentarii