MENIU CAUTĂ

O femeie este căutată de poliție, după ce a sunat în mijlocul nopții la mai multe sonerii. Detaliu care a atras atenția

Distribuie

Poliția din Texas caută o femeie cu cătușe la mâini, care a sunat în timpul nopții la uși într-un cartier din Sunrise Ranch, Montgomery. Femeia este de negăsit, iar poliție crede că ar putea fi victima unei răpiri, scrie Sky News.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe femeia care a sunat la ușa unei case în toiul nopții înainte de a dispărea și de a nu mai fi văzută de nimeni de atunci.

Îngrijorarea autorităților este provocată și de faptul că în imagini femeia pare să aibă cătușe la mâini. Ea este îmbrăcată doar într-un tricou alb. Imaginile o arată cum iese dintr-un tufiș din apropierea casei și sună la ușă la ora 3:20 pe 24 august.

Un localnic care a dorit să-și păstreze anonimatul a declarat pentru ABC News că femeia a sunat la soneria mai multor vecini, dar a dispărut până când aceștia au ajuns să deschidă.

Poliția a făcut apel la oricine care ar putea să o identifice pe femeia din imagini să anunțe cine este. De asemenea internauții au fost rugați să distribuie clipul pentru a fi văzut de cât mai multă lume.

Ei descriu incidentul ca fiind „suspect”. Cu toate acestea, oficialii spun că nu există rapoarte despre persoane dispărute din zona care să corespundă descrierii acesteia.


Citește și: FOTO | Imagini din ultima vacanță de vară a lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei nu s-a mai pozat la bustul gol


 

Citește mai multe despre catuse, disparitie și texas pe Libertatea.

Comentarii