MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Crimă la un azil de bătrâni din Franța. O femeie de 102 de ani este suspectată că și-a ucis vecina

Distribuie

O femeie, în vârstă de de 102 de ani, este suspectată că și-a ucis vecina, de 92 de ani, într-un azil pentru bătrâni din nordul Franței. Ea a fost internată într-un spital psihiatric, potrivit BBC. 

Femeia a mărturisit unuia dintre îngrijitori că a ucis pe cineva. După aflarea informației, îngrijitorul din Chézy-sur-Marne a găsit victima moartă, în patul ei, potrivit unui procuror.

Victima este o femeie de 92 de ani care a murit, potrivit autopsiei, în urma unor lovituri la cap și a strangulării, potrivit BBC.

Femeia de 102 de ani a fost „într-o stare foarte agitată, confuză, și i-a spus îngrijitorului că a ucis pe cineva”, a informat agenția de știri AFP citând procurorul.

În prezent, suspectei i se fac mai multe teste psihiatrice pentru a se determina dacă a fost sau nu responsabilă pentru acțiunile ei.


”Gică și-a pierdut mai mult de jumătate din volumul de sânge”. Curtea de Apel din Jönköping a recunoscut că loviturile băieților l-au ucis pe român, ”și acum o să mă întrebați de ce nu au primit sentința pentru omor”. În căutarea lui Gică (4)


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii