Mergi direct la conținut »
Crimă la un azil de bătrâni din Franța. O femeie de 102 de ani este suspectată că și-a ucis vecina
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Crimă la un azil de bătrâni din Franța. O femeie de 102 de ani este suspectată că și-a ucis vecina

Crimă la un azil de bătrâni din Franța. O femeie de 102 de ani este suspectată că și-a ucis vecina

O femeie, în vârstă de de 102 de ani, este suspectată că și-a ucis vecina, de 92 de ani, într-un azil pentru bătrâni din nordul Franței. Ea a fost internată într-un spital psihiatric, potrivit BBC. 

De Andreea Radu,

Femeia a mărturisit unuia dintre îngrijitori că a ucis pe cineva. După aflarea informației, îngrijitorul din Chézy-sur-Marne a găsit victima moartă, în patul ei, potrivit unui procuror.

Victima este o femeie de 92 de ani care a murit, potrivit autopsiei, în urma unor lovituri la cap și a strangulării, potrivit BBC.

Femeia de 102 de ani a fost „într-o stare foarte agitată, confuză, și i-a spus îngrijitorului că a ucis pe cineva”, a informat agenția de știri AFP citând procurorul.

În prezent, suspectei i se fac mai multe teste psihiatrice pentru a se determina dacă a fost sau nu responsabilă pentru acțiunile ei.


“Gică și-a pierdut mai mult de jumătate din volumul de sânge”. Curtea de Apel din Jönköping a recunoscut că loviturile băieților l-au ucis pe român, “și acum o să mă întrebați de ce nu au primit sentința pentru omor”. În căutarea lui Gică (4)


 

Close
Închide
  Close